FOTO VIDEO Imagini scandaloase pe retelele sociale. Pod tranzitat de vehicule grele, reparat cu placaj, cauciuc si cuie

FOTO VIDEO Imagini scandaloase pe retelele sociale. Pod tranzitat de vehicule grele, reparat cu placaj, cauciuc si cuie

"Podul spre Aninoasa a fost construit acum 20 de ani, facut prost de la inceput si care se pare ca a mai fost si modificat la un moment dat ca nu era indeajuns de inalt, nu trecea trenul. Mai multi cetateni au semnalat pe o retea de socializare ca o groapa de pe acest pod a fost acoperita de constructori cu o bucata de lemn batuta cu cuie.

acum 57 luni (18 Mar 2018)

Cand au fost intrebati de ce au ales solutia aceasta, muncitorii s-au enervat. Seful de echipa vizibil suparat de faptul ca un sofer s-a dat jos din masina sa ii intrebe de minunata solutie de reparare a podului, a trecut la jigniri. Primarul spune ca solutia aleasa de constructor nu a fost cea mai fericita, insa lucrarile la acel pod au fost facute prost inca de acum 20 de ani. "Podul spre Aninoasa a fost construit acum 20 de ani, facut prost de la inceput si care se pare ca a mai fost si modificat la un moment dat ca nu era indeajuns de inalt, nu trecea trenul. In momentul respectiv, va dati seama ca grinzile care au fost ridicate au generat o distanta destul de mare intre rosturile respective de imbinare, pentru ca acolo sunt problemele principale. In momentul de fata, din cauza ca vremea nu permite, nu se poate aborda acest tip de interventie. Mai multi cetateni au semnalat pe o retea de socializare ca o groapa de pe acest pod a fost acoperita de constructori cu o bucata de lemn batuta cu cuie.

"Reparatia facuta pe podul spre Aninoasa, am vazut ca a generat o discutie destul de ampla, nu stiu daca modalitatea sau solutia tehnica adoptata de constructor este cea adecvata, cu siguranta nu este vreo solutie definitiva. Am discutat, sub acea bucata de lemn, nu stiu ce e pus deasupra, exista o structura metalica care sustine acea bucata, deci nu e pusa acolo si lasata asa. Pentru ca asa cum am spus mai devreme nu are pe ce sa stea asfaltul acele rosturi de imbinare care trebuiau sa existe, nu exista. De aia au fost si multiplele probleme, an de an, la acest pod", a mai spus primarul Cristian Stan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro