FOTO VIDEO Hotelul-macara: cele mai scumpe camere din Olanda, la 50 de metri inaltime

FOTO VIDEO Hotelul-macara: cele mai scumpe camere din Olanda, la 50 de metri inaltime

FOTO: Dailymail.co.uk Macaraua maritima de 50 de metri este una dintre cele mai vechi si mai inalte din lume, iar un antreprenor a salvat-o de la distrugere in urma cu trei ani.

acum 67 luni (7 Jan 2015)

Una dintre cele mai neobisnuite unitati de cazare din lume, Hotelul Faralda, din Amsterdam, pune la dispozitia oaspetilor in cautare de senzatii tari trei apartamente de lux la inaltime care se rotesc pentru ca turistii sa poata admira intregul oras.

FOTO: Dailymail.co.uk

Macaraua maritima de 50 de metri este una dintre cele mai vechi si mai inalte din lume, iar un antreprenor a salvat-o de la distrugere in urma cu trei ani. Ineditul hotel se afla pe malul lacului IJ si a fost amenajat de cativa designeri de top.

FOTO: Dailymail.co.uk

Inginerii care au proiectat hotelul au intampinat nenumarate dificultati tehnice, iar multi au catalogat proiectul drept imposibil din punct de vedere tehnic.

Cum arata macaraua folosita in portul din Amsterdam FOTO: Dailymail.co.uk

"Dupa multi ani de pregatiri, nu mai era loc de intoarcere. Nicaieri in lume nu mai exista ceva atat de unic, mare si inalt precum acest hotel", spune Rudi, proprietarul colosului de otel care cantareste 250 de tone. "Am avut oaspeti care s-au casatorit in studioul TV, au dormit intr-unul dintre apartamente si au petrecut noaptea nuntii in jacuzzi, la ultimul nivel al macaralei", povesteste Rudi, citat de publicatia britanica "Daily Mail".

FOTO: Dailymail.co.uk

Amenajarea fiecarui apartament al Hotelului Faralda a costat nu mai putin de 843.000 de euro, lucru care explica pretul "piperat" al apartamentelor. O noapte de cazare aici costa 434, mai mult decat in orice alt hotel de lux din Olanda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro