FOTO VIDEO HBO a facut publice 15 imagini din noul sezon Game of Thrones: in ce ipostaze apar protagonistii

FOTO VIDEO HBO a facut publice 15 imagini din noul sezon Game of Thrones: in ce ipostaze apar protagonistii

Cele 15 imagini prezinta cele mai importante personaje, de la Cersei (Lena Headey) asezata pe Tronul de Fier si avandu-l alaturi pe fratele ei, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), pana la Daenerys (Emilia Clarke) impreuna cu aliatii ei - Tyrion (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel), Varys (Conleth Hill) si Grey Worm (Jacob Anderson), dar si micuta Lyanna Mormont (Bella Ramsey).

acum 43 luni (21 Apr 2017)

Cele 15 imagini prezinta cele mai importante personaje, de la Cersei (Lena Headey) asezata pe Tronul de Fier si avandu-l alaturi pe fratele ei, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), pana la Daenerys (Emilia Clarke) impreuna cu aliatii ei - Tyrion (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel), Varys (Conleth Hill) si Grey Worm (Jacob Anderson), dar si micuta Lyanna Mormont (Bella Ramsey). Sezonul 6 din "Game of Thrones" s-a incheiat cu Cersei cucerind in sfarsit Tronul de Fier - dupa ce i-a aruncat in aer pe High Sparrow, pe Regina Margaery si o mare parte din Debarcaderul Regelui, Jon Snow fiind incoronat Lord de Winterfell dupa Batalia Bastarzilor impotriva lui Ramsay Bolton, iar Daenerys navigheaza la Westeros pentru a-si revendica tronul. Data premierei a fost anuntata intr-un mod de-a dreptul original: HBO a facut dezvaluirea prin intermediul Facebook Live, data premierei era scrisa pe o placuta aflata intr-un bloc de gheata, iar pentru a-l topi cu ajutorul flacarilor, fanii show-ului au fost indemnati sa scrie in sectiunea de comentarii cuvintele "fire (foc)" sau "Dracarys". Asteptarea a fost chinuitoare pentru sutele de mii de fani ai serialului, mai ales ca HBO a intampinat probleme tehnice si abia dupa mai multe minute blocul de gheata a inceput sa se topeasca.

Potrivit producatorilor "Game of Thrones", principalul motiv pentru care data de debut a fost modificata este faptul ca noul sezon are nevoie de o clima mai rece, care sa reflecte unul dintre motto-urile serialului, "Winter is here/ Iarna e aici".

Totusi, chiar daca noul sezon va avea doar sapte episoade, spre deosebire de sezoanele precedente, care au avut cate zece, fiecare va fi mai extins, iar imaginile vor fi de-a dreptul spectaculoase, dispunand de un buget mai mare ca niciodata, scrie The Independent.

Inainte de marele anunt, HBO i-a intrigat pe fanii "Game of Thrones" cu un teaser video care avertiza ca: "Fear is for the Winter/ Frica s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro