FOTO VIDEO Gest de neinteles al unui politist din Gaesti: si-a tras un glont in cap, in timpul serviciului

FOTO VIDEO Gest de neinteles al unui politist din Gaesti: si-a tras un glont in cap, in timpul serviciului

Agentul Ionut Carstea, de 25 de ani, angajat in Politie de doar trei ani, s-a impuscat in cap cu arma din dotare, in jurul orei 22.00. "La Spitalul Floreasca ne-au spus ca nu au locuri la reanimare, la Spitalul Bagdasar ne-a spus, la fel, ca le-a cazut tomograful si nici la Municipal nu am reusit.

acum 56 luni (15 Jun 2015)

Agentul Ionut Carstea, de 25 de ani, angajat in Politie de doar trei ani, s-a impuscat in cap cu arma din dotare, in jurul orei 22.00. Glontul a iesit pe partea cealalta "Este in coma profunda de gradul patru, coma depasita. Sansele sunt minime de supravietuire.

Acesta lucra la Ordine Publica si se afla in patrulare cu un agent de la Politia Locala. La un moment dat i-a spus colegului de patrula ca se duce pana in casa, la toaleta. Nu era prima data cand patrulam impreuna", ne-a spus agentul de la Politia Locala Gaesti. Spitalele din Capitala, pline ochi Agentul a ajuns in stare foarte grava la spitalul din Gaesti si a fost trimis la Spitalul Universitar din Capitala. El se afla in coma si medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Ciudat este ca aproape o jumatate de ora, medicii din Gaesti l-au tinut pe loc pe politist, chiar era in coma, pentru ca la spitalele din Bucuresti nu erau locuri libere. "La Spitalul Floreasca ne-au spus ca nu au locuri la reanimare, la Spitalul Bagdasar ne-a spus, la fel, ca le-a cazut tomograful si nici la Municipal nu am reusit. Agentul nu a lasat niciun bilet de adio si nu se cunoaste motivul pentru care a recurs la acest gest. "Sunt elementele unui posibil act suicidal, realizat cu arma de serviciu. Coelgul de camera a auzit zgomotul de impuscatura. Nu se cunosc probleme comportamentale sau probleme de familie", a declarat Dorel Stanescu, procuror. Unele surse spun ca boala de care sufera mama sa, cancer la san, l-a rapus. Pe de alta parte, agentul avea, se pare, un comportament exemplar si a primit numai calificate de foarte bine. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro