FOTO + VIDEO. Fenomenul "Game of Thrones". Cum a fost creata legendara scena cu dragonii, din cel mai recent episod

Batalia cu dragonii din episodul patru al sezonului sapte din "Game of Thrones" a impresionat fanii serialului fantasy, prin numarul mare de personaje implicate si prin efectele speciale folosite, scrie Vanity Fair. Desi de obicei HBO pastreaza cu sfintenie secretele privind modul in care sunt realizate episoadele, realizatorii au decis sa vorbeasca despre batalia din cel mai recent episod "The Spoils of War", ceea ce sugereaza ca sunt gata sa poarte fanii prin platourile de filmare.

acum 83 luni (10 Aug 2017)

Batalia cu dragonii din episodul patru al sezonului sapte din "Game of Thrones" a impresionat fanii serialului fantasy, prin numarul mare de personaje implicate si prin efectele speciale folosite, scrie Vanity Fair.

Desi de obicei HBO pastreaza cu sfintenie secretele privind modul in care sunt realizate episoadele, realizatorii au decis sa vorbeasca despre batalia din cel mai recent episod "The Spoils of War", ceea ce sugereaza ca sunt gata sa poarte fanii prin platourile de filmare.

Astfel, directorul "Game of Thrones" Matt Shakman, cat si producatorii, tehnicienii si principalii actori apar intr-un filmulet de 14 minute, in care ofera detalii despre cele mai importante momente ale episodului.

Potrivit realizatorilor, unul dintre cele mai impresionante elemente din episod nu are legatura cu dragonii, ci cu calaretii Dothraki, intrucat s-a vorbit o lunga perioada despre abilitatile lor extraordinare, fara ca spectatorii sa ii vada luptand.

Coordonatoarea Camilla Naprous este cea care a venit cu idea ca oamenii sa scoata tipete de lupta, in timp ce calaresc spre fortele coordonate de Jaimie Lannister. Ea a dezvaluit ca inspiratia pentru lupta calaretilor a fost filmul "Mad Max", intrucat a vrut sa para ca multimea de calareti iau cu asalt soldatii lui Jaimie.

Cu toate acesta, calaretii nu sunt singurii care au dat dovada de abilitati impesionante, in lupta din cel mai recent episod. De exemplu, Emilia Clarke, care interpreteaza rolul lui Daenerys, poate fi vazuta cum isi conduce dragonul, timp de 30 de secunde.

Vanity Fair scrie ca episodul a depasit toate recordurile nu datorita impozantilor dragoni sau agililor calareti Dothraki, ci pentru ca s-a folosit un numar mare de cascadori, care au fost cuprinsi de flacari, in acelasi timp. intr-o singura secventa, spectatorii pot vedea 20 de cascadori atacati de dragoni, care se chinuie sa scape de flacari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro