FOTO VIDEO Fenomen in China: amantele descoperite sunt batute si umilite in vazul lumii de sotiile inselate

FOTO VIDEO Fenomen in China: amantele descoperite sunt batute si umilite in vazul lumii de sotiile inselate

Femeia se intorcea de la cumparaturi cand a fost acostata de sotia amantului si de cele trei amice ale acesteia, a fost dezbracata, lovita peste sani, in abdomen, si tarata pe asfalt fara mila. Pana acum, organele de ordine nu a luat masuri pentru a opri atacurile, un purtator de cuvant al politiei din Puyang mentionand ca nu s-au primit plangeri legate de astfel de incidente, relateaza publicatia britanica "Daily Mail".

acum 110 luni (14 Oct 2014)

Cultura concubinelor este un obicei adanc inradacinat in China si presupune ca un barbat sa intretina si o amanta, pe langa familie, daca asta doreste.

Sotiile inselate formeaza adevarate grupuri de comando impreuna cu cateva prietene, o prind pe amanta si, sub privirile amuzate ale trecatorilor, ii rup hainele pana ramane goala pusca, apoi o lovesc si o trag de par.

Lin Yao Li, in varsta de 38 de ani, este cea de-a doua concubina batuta si umilita luna aceasta, ziua in amiaza mare, pe o strada aglomerata din orasul Puyang. Femeia se intorcea de la cumparaturi cand a fost acostata de sotia amantului si de cele trei amice ale acesteia, a fost dezbracata, lovita peste sani, in abdomen, si tarata pe asfalt fara mila.

Pe de alta parte, mai multe persoane care au fost martore la corectia administrata amantei au spus ca nu s-au gandit nicio clipa sa-i dea victimei o mana de ajutor "pentru ca s-a culcat cu barbatul altei femei".

In septembrie a fost semnalat un caz similar in orasul Jinan, unde o tanara a fost calcata in picioare de trei femei care purtau pantofi cu toc cui. Pedeapsa aplicata amantei a fost surprinsa de camerele de vedere montate pe strada, la fel cum s-a intamplat si in luna iulie, in localitatea Yulin din provincia Guangx. Pana acum, organele de ordine nu a luat masuri pentru a opri atacurile, un purtator de cuvant al politiei din Puyang mentionand ca nu s-au primit plangeri legate de astfel de incidente, relateaza publicatia britanica "Daily Mail". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro