FOTO VIDEO Explozii la metroul din Sankt-Petersburg, soldate cu mai multi morti si raniti. Presedintele Vladimir Putin era in oras

FOTO VIDEO Explozii la metroul din Sankt-Petersburg, soldate cu mai multi morti si raniti. Presedintele Vladimir Putin era in oras

LIVE VIDEO Cel putin trei statii de metrou au fost inchise, iar Agentia Tass vorbeste despre 10 morti si 50 de raniti. Presa locala scrie despre 10 morti, pana la 50 de raniti, inclusiv copii, in timp ce Ministerul pentru Situatii de Urgenta a furnizat un bilant de cel putin 20 de raniti. Autoritatile au luat masuri suplimentare de securitate la metroul din Moscova, dupa explozia de la Sankt Petersburg, a anuntat un oficial citat de Interfax.

acum 48 luni (3 Apr 2017)

LIVE VIDEO Cel putin trei statii de metrou au fost inchise, iar Agentia Tass vorbeste despre 10 morti si 50 de raniti. RT a publicat o fotografie cu usa unei garnituri de metrou care a fost distrusa de explozie si o alta fotografie cu persoane ranite care sunt intinse pe peron. Puterea deflagratiilor a fost de 200-300 grame de TNT.

Potrivit unei surse citate de agentia Ria Novosti, dispozitivele explozive utilizate au fost "artizanale si de capacitate mica." Fumul a umplut mare parte din statia de metrou, care a fost evacuata. Numeroase alte statii de metrou erau pe punctul de a fi inchise. O bomba care nu a explodat a fost gasita la statia Plosciad Vosstania, pe o linie, alta decat statia de unde a avut loc explozia, noteaza site-ul Fontanka. Aceasta informatie a fost confirmata de agentia de stiri Interfax.

Vladimir Putin era in oras Presa rusa a informat ca explozia a fost provocata de un dispozitiv neidentificat, iar Interfax sustine ca dispozitivul exploziv era umplut cu srapnel.

Potrivit unei surse citate de agentia Ria Novosti, dispozitivele explozive utilizate au fost "artizanale si de capacitate mica."

Presedintele rus Vladimir Putin, care urma sa se intalneasca in Sankt-Petersburg cu omologul sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko, a fost informat cu privire la aceasta situatie, a relatat RIA, care citeaza un purtator de cuvant al Kremlinului. Organele de drept si servicii speciale fac tot posibilul pentru a identifica cauzele incidentului, pentru a da o evaluare completa a ceea ce s-a intamplat," a mentionat presedintele rus la o intalnire cu omologul sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko.

Comitetul national anti-terorism a confirmat moartea a cel putin 10 persoane, iar serviciile de salvare vorbesc despre inca 20 de persoane ranite. Presa locala scrie despre 10 morti, pana la 50 de raniti, inclusiv copii, in timp ce Ministerul pentru Situatii de Urgenta a furnizat un bilant de cel putin 20 de raniti. Autoritatil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro