FOTO+VIDEO. Explozie la New York. 29 de oameni au fost raniti. Unul din dispozitivele explozive improvizate este o oala sub presiune. Aceeasi metoda a fost folosita in atacurile de la Boston din 2013

Oale sub presiune cu explozibili, legate la cronometre au fost folosite la atacurile de la Boston, Massachussetts, in 2013, in care au murit trei oameni, iar peste 260 au fost răniți. #nyc #manhattan pic.twitter.com/j9vncNfPHu— Danilo Gabrielli (@DaniloGabrielli) 18 septembrie 2016 -------- O explozie a avut loc la New York, duminică dimineață, in urma căreia au fost rănite 29 de persoane, informează Reuters.

acum 89 luni (18 Sep 2016)

UPDATE 11.20: MAE: Nici un roman nu a cerut ajutor in urma exploziei din New York

11.00: FOTO+VIDEO. Martorii spun că au simțit o undă de șoc trecandu-le prin corp

10.08: Pană la această oră, exploziile nu au fost revendicate.

Neha Jain, de 24 de ani, care locuiește in cartier, se uita la un film, cand a auzit o bubuitură puternică și a simțit podeaua clătinandu-i-se sub picioare. "Mi-au căzut tablourile de pe pereți, mi-a căzut perdeaua, ca și cum ar fi fost o pală de vant puternic.

Oale sub presiune cu explozibili, legate la cronometre au fost folosite la atacurile de la Boston, Massachussetts, in 2013, in care au murit trei oameni, iar peste 260 au fost răniți.

9.44: New York Times - Un al doilea dispozitiv exploziv a fost descoperit la patru blocuri distanţă de primul (ce fusese detonat pe West 23rd Street), tot in cartierul Chelsea, langă Manhatan.

Bill de Blasio, primar al oraşului New York: Rănile sunt semnificative, dar viaţa celor răniţi nu este pusă in pericol.

08.25: CNN vorbește despre explozia unui aparat casnic conectat printr-un fir la un telefon mobil.

O oală sub presiune, cu un fir negru care ieșea prin capac, ar fi fost legată la un dispozitiv mic și negru, conform forțelor de ordine, citate de CNN.

Primul dispozitiv care a explodat a fost aruncat dintr-o mașină, susțin anchetatorii care au analizat imaginile video de la fața locului, ceea ce inseamnă că a fost un act intenționat.

O sursă din randul anchetatorilor a precizat că prima explozie s-ar fi produs intr-un container de gunoi, dar cauza nu a fost incă determinată.

Cel puțin 24 de răniți au fost spitalizați. #nyc #manhattan pic.twitter.com/j9vncNfPHu— Danilo Gabrielli (@DaniloGabrielli) 18 septembrie 2016

--------

O explozie a avut loc la New York, duminică dimineață, in urma căreia au fost rănite 29 de persoane, ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro