FOTO+VIDEO. Drumul National 1 A, Ploiesti - Brasov, a fost blocat la Cheia in urma unei ploi torentiale. Se circula pe un singur sens

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Adrian Radu, a declarat ca pompierii intervin la Cheia, unde pe o portiune de 50 de metri DN 1 A este blocat de aluviuni.

acum 34 luni (23 Jul 2017)

UPDATE 19,00: DN 1A a fost partial deblocat, iar in prezent se circula pe un singur sens.

Drumul National 1 A, dintre Ploiesti si Brasov, este blocat, duminica, in zona Cheia, de la ora 16.00, in urma unei ploi torentiale, in mai multe locuri fiind depuse aluviuni, informeaza Mediafax.

Pe sosea au cazut si copaci.

UPDATE 18,00: Primarul din Maneciu, Vasile Cordos, a declarat ca un TIR este blocat de aluviunile venite de pe versanti. Sunt aluviuni aduse si pomi cazuti pe carosabil", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Marian Popescu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Adrian Radu, a declarat ca pompierii intervin la Cheia, unde pe o portiune de 50 de metri DN 1 A este blocat de aluviuni. La 5, 6 kilometri iesirea din Maneciu spre Cheia, aluviunile curse de pe versanti blocheaza drumul pe o portiune de 50 de metri", a declarat Radu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro