FOTO VIDEO Dezastrul lasat in urma de urgia care a maturat un camping din Bihor: un mort, trei raniti grav, zeci de copaci scosi din radacini

FOTO VIDEO Dezastrul lasat in urma de urgia care a maturat un camping din Bihor: un mort, trei raniti grav, zeci de copaci scosi din radacini

"Dintre cele 16 persoane ranite, patru s-au prezentat cu mijloace proprii la unitatea de primiri urgente din Huedin, trei la UPU Oradea, iar restul de noua au fost transportate de echipajele de pompieri medicale si ale serviciului de ambulanta.

acum 62 luni (24 Jul 2017)

Mai multi turisti aflati intr-un camping din localitatea bihoreana au fugit si au reusit sa ajunga in casele satenilor, altii ramanand in masini sau in corturi.

Un barbat a murit, trei persoane sunt in stare grava, suferind contuzii si leziuni craniene sau toracice, in timp ce alte 13 turisti au fost raniti.

"Dintre cele 16 persoane ranite, patru s-au prezentat cu mijloace proprii la unitatea de primiri urgente din Huedin, trei la UPU Oradea, iar restul de noua au fost transportate de echipajele de pompieri medicale si ale serviciului de ambulanta. Planul rosu a fost sistat, victimele asistate medical, transportate la spital, iar cautarile s-au finalizat', a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Crisana, cpt. Hadrian Borcea, seful SMURD, in ce priveste doua persoane, din cele trei aflate in stare grava, ajunse la Spitalul Judetean din Oradea, una dintre ele prezinta un traumatism cranian sever, iar a doua atat un traumatism cranian cat si unul toracic.

Prefectul judetului Bihor, Ioan Mihaiu, a precizat ca actiunile de cautare s-au incheiat si ca nu mai sunt alte victime.

'Nu mai este nimeni, turistii care au mai ramas in camping au plecat de mult, in momentul de fata se strang echipamentele salvatorilor si se retrag echipajele ISU, ale Politiei si Jandarmilor.

La momentul furtunii, in zona, erau peste 100 de persoane.

Va mai recomandam:

VIDEO O furtuna extrem de violenta a lovit o localitate din Bihor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro