FOTO + VIDEO: Cum au ajuns un leu, un urs si un tigru sa fie de nedespartit

Un urs, un leu și un tigru, cunoscuți sub numele de "Grupul BLT" și-au caștigat renumele datorită prieteniei stranse dintre ei. Insă lipsa ursului a fost greu de indurat și de tigrul Shere Khan și pe leul Leo, care au fost foarte neliniștiți și gălăgioși intreaga perioadă, a mai dezvăluit personalul de la "Arca lui Noe".

acum 47 luni (5 Mar 2016)

Un urs, un leu și un tigru, cunoscuți sub numele de "Grupul BLT" și-au caștigat renumele datorită prieteniei stranse dintre ei. Ursul Baloo, leul Leo și tigrul bengalez Shere Khan locuiesc impreună intr-un adăpost pentru animale, de 15 ani, potrivit The Independent.

In 2001, cand cei trei aveau doar cateva luni, ei au fost descoperiți de forțele de poliție, in timp ce efectuau un raid, in Atlanta, Georgia (SUA). Atat Baloo, cat și Leo și Shere Khan aveau o stare de sănătate precară, iar stăpanii ii ținau ascunși in cuști. După salvarea lor și mutarea la Sanctuarul pentru animale "Arca lui Noe", "grupul BLT" este de nedespărțit. Ei impart o casă din lemn și un spațiu comun, unde se pot plimba și juca in voie.

"Baloo, Leo și Shere Khan mănancă, dorm și se joacă impreună. Mai mult, ei se ingrijesc unii pe alții și iși oferă afecțiune", potrivit personalului de la adăpostul din sud-vestul Atlantei.

Intre trei animale s-a legat o prietenie pe viață, datorită experienței traumatizante de care au avut parte in primele luni de viață. Singurul care a stat departe de prietenii săi a fost Baloo, care a lipsit, timp de trei săptămani, din cauza unei operații. Insă lipsa ursului a fost greu de indurat și de tigrul Shere Khan și pe leul Leo, care au fost foarte neliniștiți și gălăgioși intreaga perioadă, a mai dezvăluit personalul de la "Arca lui Noe".

"După operație, Baloo s-a intors la frații săi, iar de atunci, cei trei sunt de nedespărțit. In an effort to streamline our social media, we will soon be merging this BLT page with our primary Noah's Ark Animal Sanctuary page on Facebook. Many of you (if not all of you) that share and comment on a regular basis also interact with our main page, but just in case we are unable to merge the 2 pages, please make sure to like and follow our main page, Noah's Ark Animal Sanctuary, to ensure you never miss any BLT posts. Please know that... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro