FOTO VIDEO Cum arata orasul in straie de sarbatoare. Mosul este asteptat, in Targoviste, pe 15 decembrie

FOTO VIDEO Cum arata orasul in straie de sarbatoare. Mosul este asteptat, in Targoviste, pe 15 decembrie

De asemenea, spectacolele vor continua pe parcursul intregii perioade, pe 8 decembrie va fi spectacol de teatru pentru copii , pe 12 decembrie , pe 13 decembrie , pe 14 decembrie ", a declarat primarul Cristian Stan.

acum 48 luni (5 Dec 2017)

Cateva repere din ceea ce am pregatit: incepand cu orele 18:00, va fi aprins bradul de Craciun, va avea loc si un concert al Trupei Alessis, dar va fi si un concert al Orchestrei Chindia, plus colindatorii. De asemenea, spectacolele vor continua pe parcursul intregii perioade, pe 8 decembrie va fi spectacol de teatru pentru copii , pe 12 decembrie , pe 13 decembrie , pe 14 decembrie ", a declarat primarul Cristian Stan. "Incepand cu data de 6 decembrie si pana pe 14 decembrie, vor avea loc concerte de colinde in fiecare seara. Incepand cu data de 18 si pana pe 23 decembrie, Centrul Judetean de Cultura va organiza de asemenea spectacole. Pe 15 decembrie, incepand cu ora 17:30, soseste Mos Craciun, parada va fi pe traseul Bulevardul Regele Carol - Bulevardul Mircea cel Batran - Calea Domneasca - Piata Tricolorului.

Mos Craciun va imparti daruri in Piata Tricolorului pe data de 15 decembrie, incepand cu ora 18:00, dupa parada, dar si pe 16 si 17 decembrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro