FOTO VIDEO Crima la Slatina: femeie talharita si ucisa cu mai multe lovituri de cutit

FOTO VIDEO Crima la Slatina: femeie talharita si ucisa cu mai multe lovituri de cutit

Oribila fapta s-a petrecut in jurul orelor 18.00, in plina strada, pe strada Toamnei de langa terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv, pe segmentul cuprins intre magazinul Profi si sediul Directiei Economice. "Am fost apelati sa intervenim pe strada Toamnei in jurul orelor 18.00, de la numarul unic 112, unde ni s-a spus ca se afla cazuta in strada o persoana de sex feminin care prezinta mai multe leziuni traumatice in zona gatului produse prin injunghiere.

acum 109 luni (15 Jan 2015)

Oribila fapta s-a petrecut in jurul orelor 18.00, in plina strada, pe strada Toamnei de langa terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv, pe segmentul cuprins intre magazinul Profi si sediul Directiei Economice. O ambulanta a sosit de urgenta la fata locului, dar nu a mai putut ajuta victima in niciun fel, aceasta fiind gasita intr-o balta de sange si fara puls.

"In jurul orelor 18.02 am fost sunati ca o femeie zace in strada undeva langa piata Zahana, pe strada Toamnei. Am trimis un echipaj la locul mentionat dar, din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru victima - o femeie in varsta de 49 de ani.

Politistii incearca acum sa dea acum de urma ucigasului. A fost deja stabilit un cerc de suspecti si vor fi organizate filtre pe arterele rutiere din judet.

"Am fost apelati sa intervenim pe strada Toamnei in jurul orelor 18.00, de la numarul unic 112, unde ni s-a spus ca se afla cazuta in strada o persoana de sex feminin care prezinta mai multe leziuni traumatice in zona gatului produse prin injunghiere. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa complexa pentru stabilirea cauzelor in care s-a produs evenimentul", a declarat comisar Iulian Nicolae, purtator de cuvant interimar al Politiei Olt.

Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina. Cadavrul victimei a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala care, sambata, va efectua necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale mortii.

Despre victima se stie ca se intorcea de la piata in momentul atacului.

Mai puteti citi:

Camatari din Corabia si Garcov-Olt, "umflati" cu mascatii

Patron din Draganesti-Olt, cercetat pentru evaziune fiscala ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro