FOTO VIDEO Copila de 14 ani care s-a sinucis de dorul mamei adoptive a scris "Mami, te iubesc!" intr-un bilet de adio

FOTO VIDEO Copila de 14 ani care s-a sinucis de dorul mamei adoptive a scris

VIDEO Asistentul maternal sustine ca fetita s-a sinucis din cauza ca nu a mai fost lasata sa se reintoarca acasa Conducerea Directiei pentru Protectia Copilului Dolj a declarat ca asistentului maternal i-a fost retras atestatul pe motive medicale, iar astfel Cristina a trebuit sa se reintoarca la centrul de plasament.

acum 51 luni (5 Dec 2015)

Cristina a fost luata de la asistenta maternala care o ingrijea de 11 ani pe motiv ca mama adoptiva s-ar fi imbolnavit.

"Mi-au spus ca masa din bucatarie este prea mica si am fost nevoita sa o schimb. In urma cu doi mi-au spus ca nu am suficient spatiu unde sa o cresc pe Cristina. Am cerut sa o primesc in plasament fara bani, dar nici asa nu au vrut. Ingerul meu s-a sinucis cand a aflat ca nu mai poate sa se reintoarca acasa. Nu vreau sa mai pateasca si alti copii ce a patit fetita mea", a spus Aneta Toma, asistentul maternal.

VIDEO Cristina si-a implorat mama adoptiva sa o readuca acasa

"Mami, te iubesc!"

Cristina a lasat un bilet de adio inainte sa se spanzure de o teava de gaze din spatele blocului unde locuia.

VIDEO Asistentul maternal sustine ca fetita s-a sinucis din cauza ca nu a mai fost lasata sa se reintoarca acasa

Conducerea Directiei pentru Protectia Copilului Dolj a declarat ca asistentului maternal i-a fost retras atestatul pe motive medicale, iar astfel Cristina a trebuit sa se reintoarca la centrul de plasament. "Au fost perioada in care copilul si-a dorit sa revina langa asistentul maternal si perioade in care nu si-a dorit acest lucru. Deocamdata, nimeni nu a fost tras la raspundere, insa am demarat o ancheta in acest caz", a spus Florin Stancu, directorul Directiei pentru Protectia Copilului Dolj.

Mai puteti citi:

VIDEO O copila din Dolj s-a spanzurat, de suparare ca a fost luata din familia "adoptiva" si dusa la orfelinat: "Ne-a spus ca se va spanzura, dar nu am crezut-o" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro