FOTO VIDEO Club Nautic cu pretentii inaugurat la Slatina. Cum arata locul unde se vor distra slatinenii

FOTO VIDEO Club Nautic cu pretentii inaugurat la Slatina. Cum arata locul unde se vor distra slatinenii

Proiectul de la Slatina reprezinta una dintre cele mai complete si mai moderne baze de agrement din tara, adunand in acelasi perimetru mai multe sporturi. Proiectul "Clubul Nautic si de Agrement Plaja Olt" a presupus amenajarea urmatoarelor facilitati pe cele aproape zece hectare de teren pe malul Oltului, plus alte 15 hectare luciu de apa: modernizare fostei zone de plaja cu amplasament pe o "insula", doua piscine - una peste adulti si una pentru copii, debarcader pentru hidrobiciclete, barci cu vele, caiac- canoe, construirea unor terenuri de sport - minifotbal (dimens. "In acest moment avem in plin proces de transparenta componenta de tarife de la Clubul Nautic, fapt pentru care ii invitam pe cetatenii orasului sa intre pe site-ul primariei sau chiar sa vina la sediul institutiei, unde vor gasi tarifele propuse, si sa isi spuna punctul de vedere in acest sens, sa vina eventual cu alte propuneri etc.

acum 59 luni (28 Jul 2015)

Proiectul de la Slatina reprezinta una dintre cele mai complete si mai moderne baze de agrement din tara, adunand in acelasi perimetru mai multe sporturi. Reprezentantii Primariei Slatina prezenti la inaugurarea oficiala au afirmat din start ca scopul principal al amenajarii Clubului Nautic si de Agrement "Plaja Olt" a constat in valorificarea resurselor naturale din localitate, respectiv cele de pe raul Olt din zona podului dinspre Craiova. Astfel, a fost avuta in vedere crearea unei infrastructuri de agrement turistic la standarde europene, precum si diversificarea serviciilor de agrement si turistice din zona Slatinei.

"Astazi (marti - 28 iulie) anuntam finalizarea proiectului , un proiect ambitios, finantat prin Programul Operational Regional cu 36 milioane lei (valoare initiala - 34 milioane lei, n.r.), din care jumatate a fost finantare nerambursabila de la Uniunea Europeana. Lucrarile de amenajare au durat 43 de luni,a fost un proiect anevoios, a ridicat multe probleme, scopul proiectului fiind acela de a crea o structura turistica si de agrement care sa atraga nu doar locuitorii din Slatina, dar si din localitatile invecinate", a declarat Cristiana Serban, manager public al Primariei Slatina.

Proiectul "Clubul Nautic si de Agrement Plaja Olt" a presupus amenajarea urmatoarelor facilitati pe cele aproape zece hectare de teren pe malul Oltului, plus alte 15 hectare luciu de apa: modernizare fostei zone de plaja cu amplasament pe o "insula", doua piscine - una peste adulti si una pentru copii, debarcader pentru hidrobiciclete, barci cu vele, caiac- canoe, construirea unor terenuri de sport - minifotbal (dimens. Un minus a fost dat de iarba uscata omniprezenta in lipsa unui sistem de irigare prin picurare ce va fi achizitionat pe viitor (angajatii Rupiah putand fi vazuti chinuindu-se sa ude intreaga suprafata de gazon) sau peretele de catarat care trebuie sa soseasca si el pentru a fi montat pana la deschi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro