FOTO VIDEO Cine ar trebui sa il interpreteze pe noul James Bond: Tom Hardy si Idris Elba au cele mai mari sanse

In ciuda faptului ca mai are contract cu Sony pentru inca un film marca "James Bond", era lui Daniel Craig in costumul spionului britanic pare a se apropia de final, mai ales dupa ce a declarat ca si-ar taia venele decat sa-l joace din nou pe Bond, motiv pentru care fanii francizei au inceput deja sa parieze cine va fi urmatorul agent 007. FOTO GettyImages/Guliver Tom Hiddleston Tom Hiddleston este vazut de "The Guardian" drept un candidat de seama la rolul lui James Bond, data fiind interpretarea pe care o are in productia BBC "The Night Manager".

acum 44 luni (8 Mar 2016)

In ciuda faptului ca mai are contract cu Sony pentru inca un film marca "James Bond", era lui Daniel Craig in costumul spionului britanic pare a se apropia de final, mai ales dupa ce a declarat ca si-ar taia venele decat sa-l joace din nou pe Bond, motiv pentru care fanii francizei au inceput deja sa parieze cine va fi urmatorul agent 007. Mai mult, la inceputul lui 2015, Daniel Craig a lasat sa se inteleaga ca "Spectre" va fi ultimul sau film din seria "James Bond". Intrebat de reporteri daca i-ar placea sa mai joace intr-un nou film cu James Bond, starul britanic a spus: "In acest moment, nu. Ramane de vazut daca producatorii il pot atrage de partea unui asemenea rol.

FOTO GettyImages/Guliver

Idris Elba

Preferat a fi primul James Bond de culoare, Idris Elba este cotat la randul lui cu sanse mari la casele de pariuri, fiind unul dintre candidatii remarcabili pentru acest rol. "The Guardian" scrie ca singurul lucru care ii lipseste francizei, de la Roger Moore incoace, este acea abilitate a spionului de a face publicul sa creada are abilitatea de a fermeca orice personaj feminin care ii apare in cale. Elba ar avea 45 de ani atunci cand urmatoru film Bond ar ajunge pe marile ecrane.

FOTO GettyImages/Gulliver

Damian Lewis

Fost star al serialului "Homeland", Damian Lewis are sanse mari sa il interpreteze pe James Bond daca Daniel Craig renunta la rol. Potrivit "Sunday Mirror", Damian Lewis ar fi primit "o notificare neoficiala" prin care era informat in legatura cu faptul ca va deveni prima alegere a producatorilor francizei "James Bond" in ceea ce priveste actorii avuti in vedere pentru a-l interpreta pe agentul 007. "Daca Daniel Craig paraseste franciza, atunci Damian Lewis va fi incoronat noul Bond", a spus o sursa citata de "Sunday Mirror".

FOTO GettyImages/Guliver

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston este vazut... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro