FOTO VIDEO Cerere in casatorie la malul marii. Plaja din Mamaia, scena pentru indragostitii Andreea si Adrian

FOTO VIDEO Cerere in casatorie la malul marii. Plaja din Mamaia, scena pentru indragostitii Andreea si Adrian

Cele mai frumoase cereri in casatorie, in vazul lumii FOTO VIDEO Un actor si-a cerut iubita in casatorie chiar pe scena Teatrului de Stat Constanta IUBIREA IN 100 DE ANI: Sa razi, sa traiesti, sa suspini, sa mori din dragoste Proposal movie from Alex Serban on Vimeo.

acum 112 luni (4 Mar 2015)

Adrian Popa (28 ani) a cunoscut-o pe Andreea David (27 ani) in timp ce erau studenti la Universitatea Ovidius din Constanta. Au studiat la facultatea de Navigatie si transport maritim si fluvial, pe care Adrian a absolvit-o anul trecut si pentru care Andreea pregateste disertatia, pe care o va sustine saptamana viitoare.

Cum venirea primaverii trebuia celebrata, Andreea a fost invitata la plimbare de Adrian in ziua de 1 Martie, cand se implineau 5 ani de relatie.

Dar surpriza cea mare era pe cale se produca: de nicaieri, prietenii si rudele lor au aparut cu un banner pe care era adresata intrebarea esentiala: "Vrei sa fii sotia mea?".

Indragostitul Adrian spune ca emotiile au fost depasite gratie unor profesionisti ai imaginii, Alex Musat, Alex Serban si Constantin Mitu, care l-au ajutat sa puna la punct toata organizarea evenimentului. "Eu am lucrat in presa suficient incat sa imi dau seama ca televiziunea din Constanta ma cam tinea in loc, astfel ca am decis sa dau frau liber imaginatiei si m-am apucat de creat altceva: momente speciale din viata unor oameni", mentioneaza Alex Serban.

Cererea in casatorie a celor doi tineri, Adrian si Andreea, a fost filmata in stil cinematografic (inclusiv cu o drona) si fotografiata de o echipa, astfel ca amintirea a fost imortalizata ca la carte.

Va mai recomandam

FOTO VIDEO Povesti de dragoste cum nici bunicii nu traiau. Cele mai frumoase cereri in casatorie, in vazul lumii

FOTO VIDEO Un actor si-a cerut iubita in casatorie chiar pe scena Teatrului de Stat Constanta

IUBIREA IN 100 DE ANI: Sa razi, sa traiesti, sa suspini, sa mori din dragoste

Proposal movie from Alex Serban on Vimeo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro