FOTO VIDEO Cel putin sapte morti dupa prabusirea unui avion care participa la un show aviatic, in sud-estul Angliei

FOTO VIDEO Cel putin sapte morti dupa prabusirea unui avion care participa la un show aviatic, in sud-estul Angliei

Potrivit serviciului de ambulanta de pe Coasta de Sud-Est citat de BBC, sapte persoane au murit la locul accidentului. In septembrie 2007, un cascador din seria James Bond, Brian Brown, in varsta de 49 de ani, a murit dupa ce s-a prabusit la bordul unui avion de tip Hurricane, din timpul celui de-al Doiea Razboi Mondial, la o reconstituire a Bataliei Angliei.

acum 94 luni (22 Aug 2015)

Potrivit serviciului de ambulanta de pe Coasta de Sud-Est citat de BBC, sapte persoane au murit la locul accidentului.

Ailish Southall, care conducea pe A27, iar in automobil se aflau cei doi copii ai sai, a declarat ca avionul s-a prabusit in apropiere de ei. "Asteptam sa se ridice, dar nu a facut-o", a declarat ea, adaugand ca "a izbucnit un incendiu urias, iar noi am fugit din masina pentru a ne feri de fragmente, deoarece (avionul s-a prabusit la) 15 metri distanta".

Alt martor ocular a scris, intr-un mesaj postat pe Twitter sub numele de Jon B, ca s-a auzit "un trosnet puternic, iar o minge de foc si fum negru des s-a ridicat de la sol".

"A avut loc un incident major in afara aerodromului", au anuntat organizatorii intr-un mesaj postat pe Twitter, adaugand ca au intervenit serviciile de urgenta.

Un purtator de cuvant al Air Accidents Investigation Branch (AAIB), organismul insarcinat cu anchetarea accidentelor aeriene in Marea Britanie, a declarat ca institutia "este la curent cu incidentul si va mobiliza o echipa care sa ancheteze".

Acesta este al doilea incident la Shoreham Airshow din ultimii ani. In septembrie 2007, un cascador din seria James Bond, Brian Brown, in varsta de 49 de ani, a murit dupa ce s-a prabusit la bordul unui avion de tip Hurricane, din timpul celui de-al Doiea Razboi Mondial, la o reconstituire a Bataliei Angliei.

Avionul de tip Hawker Hunter a fost unul dintre principalele tipuri de aeronave utilizate de catre Fortele Aeriene Regale (RAF) in anii '50 si la inceputul anilor '60. Avionul, cu un singur loc, a fost folosit ca avion de vanatoare, avion de vanatoare-bombardier, in misiuni de recunoastere si acrobatie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro