FOTO VIDEO Bilet de adio scris la 14 ani: "Draga mamy si taty, va iubesc, dar viata mea s-a terminat. Daca mai traiam nimeni nu ma putea ajuta"

FOTO VIDEO Bilet de adio scris la 14 ani:

Fata, eleva in clasa a VII-a la scoala din comuna Paulesti, s-a spanzurat cu o esarfa de un copac si a lasat doua bilete prin care isi roaga parintii sa o inmormanteze mireasa, intr-un sicriu alb, iar la inmormantare sa fie prezenti colegii, profesorii, rudele si tot satul. Te rog mamy sa nu te oftici pentru mine si sa crezi ca nu ai pentru ce sa mai traiesti, ca ai.

acum 108 luni (22 Apr 2015)

Potrivit parintilor, in luna februarie, Ramona a fugit de acasa, cu o vecina, in judetul Braila, dar s-a intors dupa trei zile. Parintii spun ca, dupa sedintele de consiliere psihologica, Ramona a dat semne ca se simtea bine si nimic nu anunta gestul la care a recurs.

"Vineri am fost cu ea sa-i fac buletinul, pentru ca a implinit 14 ani si era foarte vesela ca face buletinul. Chiar glumeam cu ea, ca are jumatate de buletin, dar nu au fost certuri.

Fata, eleva in clasa a VII-a la scoala din comuna Paulesti, s-a spanzurat cu o esarfa de un copac si a lasat doua bilete prin care isi roaga parintii sa o inmormanteze mireasa, intr-un sicriu alb, iar la inmormantare sa fie prezenti colegii, profesorii, rudele si tot satul.

"Ultimele dorinte: Vreau sa fiu imbracata in rochie de mireasa si pantofi albi; vreau ca sa vina colegii la inmormantare; vreau ca sa vina Maria la ultimul meu drum; vreau ca sa vina tot satul la inmormantare; vreau sa vina profesorii la inmormantare; vreau ca sa nu ma uitati dar sa nu suferiti dupa mine, pentru ca am fost o pacoste si numai probleme v-am adus.

Intr-un alt bilet, fata isi cere iertare de la parinti pentru problemele pe care le-a cauzat si spune ca nimeni nu ar fi putut sa o ajute.

"Draga mamy si taty,

Nu mai pot sa rezist traind. Te rog mamy sa nu te oftici pentru mine si sa crezi ca nu ai pentru ce sa mai traiesti, ca ai. Nimeni nu ma putea ajuta sa trec prin ce am trecut sau daca mai traiam nimeni nu ma putea ajuta", scrie Ramona in biletul lasat parintilor.

Mai puteti citi:

O fata de 14 ani dintr-o comuna din Vrancea s-a spanzurat cu esarfa de un copac. In biletul de adio ea a chemat tot satul la inmormantare

Tragedia a avut loc marti, la Paulesti, in timp ce fata se ducea spre scoala. Fata era crescuta de bunici, mama fiind la munca in strainatat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro