FOTO + VIDEO. Beyonce si-a serbat ziua printr-un nou videoclip

Cantăreața Beyonce a celebrat implinirea varstei de 35 de ani, pe 4 septembrie, prin lansarea unui nou videoclip, ca parte din seria cinematografică "Lemonade", informează site-ul nme.com, citat de Mediafax. Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch şi Beyonce Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate in studio, la secvenţe filmate in America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă şi filme realizate in familie.

acum 43 luni (5 Sep 2016)

Cantăreața Beyonce a celebrat implinirea varstei de 35 de ani, pe 4 septembrie, prin lansarea unui nou videoclip, ca parte din seria cinematografică "Lemonade", informează site-ul nme.com, citat de Mediafax.

Este vorba de piesa "Hold Up", compusă alături de Ezra Koenig, Father John Misty şi Yeah Yeah Yeahs.

"Hold Up" a fost publicată pe YouTube chiar de ziua cantăreţei, pe 4 septembrie. La gala VMA Beyonce a cantat mai multe piese de pe albumul cinematografic "Lemonade": A inceput cu "Pray You Catch Me", a cantat apoi "Hold Up" şi "Formation", piesă care a primit 6 premii MTV.

"Lemonade", cel de-al şaselea album al lui Beyoncé, a fost lansat in data de 23 aprilie 2016.

Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch şi Beyonce Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate in studio, la secvenţe filmate in America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă şi filme realizate in familie. Filmul, precum şi melodiile de pe noul album care este şi al doilea album vizual al artistei, tratează idei complexe despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experienţa femeilor de culoare din America, creşterea copiilor. Mamele lui Trayvon Martin (Sybrina Fulton), Michael Brown (Lesley McFadden) şi Eric Garner (Gwen Carr) apar in film alături de fotografiile fiilor lor decedaţi. Melodiile de pe noul album "Lemonade" au influenţe din numeroase genuri muzicale: pop, R&B, blues, rock, soul, funk.

Beyonce Knowles, in varstă de 34 de ani, a devenit celebră la sfarşitul anilor 1990 in calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzări de discuri din lume.

Beyonce este una dintre cantăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 in calitate de artistă solo. Impreună formează cel mai bogat cuplu ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro