FOTO VIDEO Bataie pe locurile la Yoga printre capre: practica neobisnuita considerata terapie

FOTO VIDEO Bataie pe locurile la Yoga printre capre: practica neobisnuita considerata terapie

Aceasta spune ca a gasit metoda perfecta de relaxare si atingere a sentimentului de fericire cu noua ei metoda de imbunatatire a orelor de yoga. "Cred ca lectia de yoga in care au fost incluse si caprele are atat de mult succes pentru ca oamenii sunt dornici de lucruri pasnice, distractive si unice.

acum 91 luni (9 Sep 2016)

O femeie din America uimeste intreaga lume cu ingeniozitatea de care da dovada. Aceasta spune ca a gasit metoda perfecta de relaxare si atingere a sentimentului de fericire cu noua ei metoda de imbunatatire a orelor de yoga.

Lainey Morse, din Willamette Valley a venit cu ideea nastrusnica de a include capre in timpul cunoscutei practici. Aflandu-se in ferma familiei, aceasta a primit sugestia unei alte mamici de a organiza o clasa de yoga pentru a le umple timpul copiilor, scrie dailymail.co.uk.

"Animalele sunt curioase si dornice sa se joace cu oamenii. Sunt un motiv de fericire care creaza relaxare si, pana la urma, asta este ceea ce toata lumea cauta", a declarat Morse.

"Cred ca lectia de yoga in care au fost incluse si caprele are atat de mult succes pentru ca oamenii sunt dornici de lucruri pasnice, distractive si unice.

Lainey Morse a aplicat aceasta terapie si dupa divortul pe care l-a avut anul trecut, timpul petrecut cu animalele ajutand-o sa mearga mai departe si sa-si recapete veselia. "Animalele iti dau o stare de calm si relaxare, daca le privesti in timp ce faci yoga", a adaugat aceasta.

Cand a vazut beneficiile, Lainey a invitat mai multi oameni care sufereau de depresie si stres, sa incerce terapia. Am avut o doamna care trecuse prin chimioterapie si radiatii, care mi-a spus ca terapia i-a oferit un sentiment de pace si vindecare",' a spus femeia.

Pe site-ul ei, Morse spune ca scopul terapiei cu animale este de a alina suferinta persoanelor cu dureri sau abuzate, precum si celor cu nevoi speciale sau diferite handicapuri. In prezent, aceasta sugereaza participantilor o donatie de 10 dolari, locurile fiind ocupate inclusiv pentru anul 2017.

Morsa intentioneaza sa organizeze mai multe ore de yoga, declarand ca are liste de asteptare in Italia, Marea Britanie si in toata America. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro