FOTO VIDEO Averea secreta a lui Medvedev, scoasa la suprafata de Navalnii: vile de lux, podgorii in tara si in strainatate, iahturi

Investigatia Fondului de lupta impotriva coruptiei este expusa pe blogul lui Akeksei Navalnii si intr-o inregistrare video de 50 de minute. Resedinta de la Rubliovka FOTO navalny.com Complexul agricol Mansurovo, considerat mosia familiei Medvedev FOTO navalny.com Resedinta montana Psehako, situata in apropiere de Soci FOTO navalny.com Conacul "Milovka" din Plios, pe malul Volgai FOTO navalny.com Podgoria din Toscana (Italia) FOTO navalny.com Premierul rus mai detine o podgorie la Anapa, in regiunea Krasnodar, dar si alte proprietati.

acum 81 luni (2 Mar 2017)

Investigatia Fondului de lupta impotriva coruptiei este expusa pe blogul lui Akeksei Navalnii si intr-o inregistrare video de 50 de minute. Sistemul consta din asociatii paravan si luare de mita sub forma de donatii.

Mai exact, Medvedev s-a imbogatit si si-a ascuns banii prin intermediul unei retele de fundatii caritabile si organizatii nonguvernamentale care au fost infiintate pe numele unor rude si apropiati de-ai sai si care s-au bucurat de numeroase "donatii" din partea unor oligarhi sau "imprumuturi" din partea unor banci de stat. Banii au fost folositi uterior pentru achizitionarea de bunuri imobiliare si alte proprietati in Rusia si in strainatate.

Conform investigatiei, aproximativ 70 de miliarde de ruble (peste 1,1 miliarde de euro) au fost transferate catre aceste fundatii si asociatii.

Resedinta de la Rubliovka FOTO navalny.com

Complexul agricol Mansurovo, considerat mosia familiei Medvedev FOTO navalny.com

Resedinta montana Psehako, situata in apropiere de Soci FOTO navalny.com

Conacul "Milovka" din Plios, pe malul Volgai FOTO navalny.com

Podgoria din Toscana (Italia) FOTO navalny.com

Premierul rus mai detine o podgorie la Anapa, in regiunea Krasnodar, dar si alte proprietati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro