FOTO VIDEO Au fost descoperite resturi ale celui mai modern submarin din flota lui Hitler

FOTO VIDEO Au fost descoperite resturi ale celui mai modern submarin din flota lui Hitler

Conform unor zvonuri, nazisti de rang inalt ar fi incercat sa ajunga cu acest submarin in America de Sud si ar fi avut cu ei lingouri de aur si opere de arta.

acum 71 luni (16 Apr 2018)

Cercetatori de la Sea War Museum Jutland au anuntat ca au gasit locul scufundarii si resturi ale submarinului U-3523, considerat cel mai avansat tehnologic din flota lui Hitler.

"Era un submarin foarte special, submarinul german cel mai avansat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial", a declarat Gert Normann Andersen, directorul Sea War Museum Jutland, citat de portalul Sputnik News.

Potrivit lui Andersen, Hitler a comandat 118 submarine de acest tip, insa doar doua au fost construite si puse in functiune.

FOTO Facebook/ Sea War Museum Jutland

Un exemplar din aceasta clasa de submarine este pastrat la Deutsches Schiffahrtsmuseum din Bremerhaven, in Saxonia Inferioara.

Conform unor zvonuri, nazisti de rang inalt ar fi incercat sa ajunga cu acest submarin in America de Sud si ar fi avut cu ei lingouri de aur si opere de arta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro