FOTO + VIDEO. Atac cu toporul in gara din Dusseldorf. Doi suspecti se afla in custodia politiei din Germania

UPDATE: Presupusul autor al atacului cu toporul care, joi seară, in gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), a făcut șapte răniți, potrivit unui nou bilanț, suferă de "tulburări psihice", a anunțat poliția locală, potrivit AFP. "Suspectul arestat și care a fost rănit este un bărbat in varstă de 36 de ani, originar din fosta Iugoslavie, aparent suferind de probleme psihice", a informat poliția intr-un comunicat.

acum 46 luni (10 Mar 2017)

UPDATE: Presupusul autor al atacului cu toporul care, joi seară, in gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), a făcut șapte răniți, potrivit unui nou bilanț, suferă de "tulburări psihice", a anunțat poliția locală, potrivit AFP.

"Suspectul arestat și care a fost rănit este un bărbat in varstă de 36 de ani, originar din fosta Iugoslavie, aparent suferind de probleme psihice", a informat poliția intr-un comunicat.

Bărbatul coborase dintr-un tren suburban, iar imediat după aceea, a inceput să atace călătorii din gară, făcand "șapte răniți, dintre care trei grav și patru ușor", a precizat poliția.

Potrivit forțelor de ordine, individul a sărit de pe un pod in timp ce incerca să fugă și s-a rănit grav in cădere.

Poliția a izolat gara și a desfășurat unități speciale de intervenție, informand că "ipoteza preliminară este că autorul a acționat singur".

Traficul feroviar a fost reluat in jurul orelor 00.45

Un atac a avut loc, joi seara, in gara din oraşul german Dusseldorf. Cel puţin cinci persoane au fost rănite de doi suspecţi inarmaţi cu un topor şi un pistol.

In urma acestui eveniment, gara a fost evacuată, iar călătorii sunt sfătuiţi să evite această zonă. Martorii au declarat că atacul a avut loc la ora 21.00, cand gara era tranzitată de navetiştii care se intorceau acasă.

Operaţiunea este in desfăşurare, iar autorităţile se feresc să califice acest atac drept unul terorist. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro