FOTO VIDEO Alerta in Segarcea. Prietenii tanarului care si-a infectat intentionat iubitele cu HIV: "Sunt sute de persoane care ar putea fi afectate"

FOTO VIDEO Alerta in Segarcea. Prietenii tanarului care si-a infectat intentionat iubitele cu HIV:

Prietenii lui Daniel Secu au declarat ca numarul persoanelor infectate cu HIV ar putea fi de ordinul sutelor. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au declarat ca pana in momentul de fata nimeni nu a depus plangere cu privire la faptul ca a fost infectat cu viriusul HIV.

acum 69 luni (29 Oct 2014)

Prietenii lui Daniel Secu au declarat ca numarul persoanelor infectate cu HIV ar putea fi de ordinul sutelor. Tinerii si-au facut analizele de sange, insa nu pot sta linistiti, chiar daca rezultatul a fost negativ. Numai el a avut 20-25 de prietene, iar ele la randul lor au fost cu altii. Au varste de la 21 de ani, pana la 35-36 de ani.

Testul HIV trebuie repetat de cinci ori in sase luni. Pana in acest moment, doua tinere au fost diagnosticate cu aceeasi boala ca si Daniel Secu. "Un baiat a vazut certificatul de deces, iar atunci ne-am alarmat imediat si am inceput sa trimitem copiii la control. Prietena fiului meu a fost infectata cu virusul HIV.

Medicul de familie al lui Daniel Secu a negat ieri faptul ca a fost amenintat de familia tanarului care si-a infectat intentionat iubitele cu virusul HIV. Nu era tratat de mine, se trata la Craiova, cu un medic de specialitate.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au declarat ca pana in momentul de fata nimeni nu a depus plangere cu privire la faptul ca a fost infectat cu viriusul HIV. "S-a deschis dosar penal, iar anchetatorii trebuie sa stabileasca cate persoane au fost expuse pericolului infectarii si daca tanarul a fost vinovat de raspandirea virusului cu intentie. Mai multe persoane au fost aduse la audieri", a declarat procurorul Magda Badescu, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj. Tanarul din Segarcea purtator al virusului HIV, calau pentru fetele cu care a avut relatii sexuale

FOTO Groaza in Segarcea. Toti prietenii tanarului cu HIV sunt terorizati ca au facut sex cu fostele lui iubite: "A umblat cu zeci de fete. Si eu am fost cu ele"

Fostele iubite ale tanarului cu HIV din Segarcea s-au certat intre ele in fata procurorilor. Fetele au recunoscut ca faceau sex cu el, desi stiau ca e bolnav

FOTO De ce isi infecta intentionat cu HIV iubitele tanaru... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro