FOTO VIDEO Accident feroviar in Germania, soldat cu cel putin opt morti si peste 100 de raniti

FOTO VIDEO Accident feroviar in Germania, soldat cu cel putin opt morti si peste 100 de raniti

"Este cel mai mare accident pe care l-am avut in aceasta regiune de ani si avem la fata locului multi doctori, ambulante si elicoptere", a declarat pentru Associated Press Stefan Sonntag, un purtator de cuvant al fortelor de ordine.

acum 97 luni (9 Feb 2016)

Anterior, presa din Germania a relatat ca in jur de 150 de oameni au fost raniti.

Potrivit "Der Spiegel", care citeaza un purtator de cuvant al politiei, numarul ranitilor este de 108, 18 fiind in stare grava. Accidentul, in care au fost implicate doua trenuri Meridian, a avut loc in jurul orei locale 7.00 (8.00, ora Romaniei), in apropiere de localitatea Bad Aibling, situata la aproximativ 60 de kilometri sud-est de Munchen.

Desi aceste trenuri pot circula cu pana la 120 km/h, nu se stie pana in momentul de fata ce viteze aveau acestea in momentul producerii coliziunii. Foto: Twitter Echipele de interventie au sosit de urgenta la fata locului, iar mai multe persoane care suferisera rani grave au fost transportate la spital la bordul unor elicoptere. "Este cel mai mare accident pe care l-am avut in aceasta regiune de ani si avem la fata locului multi doctori, ambulante si elicoptere", a declarat pentru Associated Press Stefan Sonntag, un purtator de cuvant al fortelor de ordine. Ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, a postat un mesaj pe Twitter prin care le-a multumit echipelor de interventie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro