FOTO+VIDEO. A doua alarma falsa in Bucuresti,intr-o singura zi. Circulatia la metrou a fost reluata, dupa aproape o ora, dupa ce intr-un vagon fusese gasit un colet suspect. Era vorba despre niste sucuri si un sandvis

Stația de metrou Izvor din București a fost evacuată, vineri seară, după ce intr-un vagon de metrou s-a găsit un pachet suspect, informează Digi 24. Persoanele din exterior care vor să coboare in stația de metrou Izvor sunt oprite de poliție, fără a li se spune care este motivul.

acum 45 luni (21 Oct 2016)

UPDATE 20.10: Circulația a fost reluată la metrou, anunță Digi 24. In sacoșă, ar fi fost găsită sticle cu suc și un sandviș, pe care cineva le-ar fi uitat in metrou, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Romane, pentru Mediafax.

Totodată, IGPR a mai precizat că decizia de evacuare a populaţiei aflate in staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 a aparţinut Metrorex.

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a declarat, pentru agenția Mediafax, că "a fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au declarat că in zonă a fost trimis serviciul pirotehnic şi că, la momentul transmiterii ştirii, circulaţia metrourilor este oprită intre staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

19,50: Stațiile de metrou Eroilor și Timpuri Noi au fost și ele evacuate, susțin martori oculari, după ce inițial fusese evacuată stația Izvor.

Stația de metrou Izvor din București a fost evacuată, vineri seară, după ce intr-un vagon de metrou s-a găsit un pachet suspect, informează Digi 24. Circulația trenurilor de metrou intre stațiile Piața Unirii și Eroilor este oprită pe ambele sensuri.

Alarma s-ar fi declanșat după ce un călător a sunat la 112, anunțand că a văzut un colet suspect intr-un vagon care se afla, la acel moment, in stația Piața Romană.

Prin difuzoare, călătorii din stațiile de metrou sunt informați, in acest moment, că metroul are o "problemă tehnică".

Persoanele din exterior care vor să coboare in stația de metrou Izvor sunt oprite de poliție, fără a li se spune care este motivul. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro