FOTO Victor Ponta a plecat acasa cu o bucata de gazon de pe stadionul "Ion Oblemenco"

FOTO Victor Ponta a plecat acasa cu o bucata de gazon de pe stadionul

Investitia: 50 de milioane de euro Noul complex sportiv va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati.

acum 60 luni (16 May 2015)

Victor Ponta a declarat ca daca este un oras in Romania care merita sa aiba un stadion, acesta este Craiova. Ma bucur ca aici este si sala de sport ( Sala Polivalenta din Craiova), o sala foarte frumoasa si sunt convins ca prin complexul sportiv tot sportul din Craiova si din Oltenia vor avea de castiga", a spus prim-ministrul Romaniei.

Investitia: 50 de milioane de euro

Noul complex sportiv va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Suprafata terenului va fi de aproximativ 76.000 de mp, iar constructia va fi P+4 si va avea o inaltime maxima de 64 de metri. "Numai cine nu stie ce a insemnat Craiova in fotbalul romanesc poatespune ca nu meritam un stadion la Craiova sau ca nu este nevoie de el. De la termenul de realizare al constructorilor mai scadem trei luni, pentru ca asta va insemna efortul pe care o sa-l fac de a ma deplasa zilnic la stadion ca sa vad in ce conditii se construieste si cat de repede.

Noul stadion din Craiova va costa aproximativ 50 de milioane de euro si este finantata de Guvernul Romaniei prin Compania Nationala de Investitii.

Victor Ponta si Liviu Dragena au primit de la primarul Craiovei cate o bucata din gazonul stadionului "Ion Oblemenco".Noul complex sportiv va fi asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart.

Demolarea stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova a inceput pe data de 11 mai.

Actualul stadion a fost construit pentru a inlocui vechiul stadion "Tineretului" si a fost inaugurat pe 29 octombrie 1967, cu ocazia unui meci dintre echipele de tineret ale Romaniei si Poloniei.

Pe data de 4 decembrie 2014 s-a jucat ultimul meci pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu diz... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro