FOTO Viata lui David Bowie: de ce si-a schimbat numele. Orgiile organizate alaturi de Mick Jagger

Anuntul referitor la decesul muzicianului a fost confirmat de fiul artistului, Duncan Bowie, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter: "Imi pare foarte rau si sunt intristat sa va confirm faptul ca vestea este adevarata. David Bowie, alaturi de Iman Abdulmajid FOTO AP Succesul lui Bowie a venit odata cu prima calatorie pe Luna Anul in care Bowie a cunoscut succesul este 1969, an care coincide cu prima calatorie pe Luna. Bowie organiza orgii in care Mick Jagger intretinea relatii sexuale cu sotia lui Despre David Bowie, Wendy Leigh scria in cartea "Bowie: The Biography", o biografie neautorizata a muzicianului, ca alaturi de sotia Angie organiza orgii la resedinta lor din Chelsea, la care pare participa cu regularitate si Mick Jagger.

acum 99 luni (11 Jan 2016)

Anuntul referitor la decesul muzicianului a fost confirmat de fiul artistului, Duncan Bowie, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter: "Imi pare foarte rau si sunt intristat sa va confirm faptul ca vestea este adevarata. Anuntul decesului lui David Bowie a fost primit cu tristete de fanii artistului. De ce si-a schimbat numele

Pe numele real David Robert Hayward-Jones, David Bowie s-a nascut pe 8 ianuarie 1947, fiind un muzician, actor, producator si compozitor de origine britanica. Acesta se inspira pentru piesele sale dintr-o vasta paleta de forme de arta, filosofie si literatura, fiind foarte cunoscut pentru vocea sa distinctiva si pentru profunzimea intelectuala a muzicii sale.

Problemele de la ochiul drept

David Bowie s-a nascut in Brixton, Londra, parintii sai casatorindu-se in septembrie 1947, la cateva luni dupa ce el s-a nascut. Mama sa, Margaret Mary "Peggy" (nascuta Burns), era de descendenta irlandeza si lucra ca plasatoare la un cinematograf, in timp ce tatal lui, Hayward Stenton "John" Jones lucra pentru organizatia caritabila Barnardo's. Bowie a urmat scoala din Stockwell pana la varsta de sase ani, cand s-a mutat impreuna cu familia sa in suburbiile din Bromley, Kent, unde a urmat Liceul Tehnic Bromley. Pe cand avea 15 ani, prietenul sau, George Underwood, avand un inel pe unul din degete, l-a lovit pe Bowie cu pumnul in ochiul drept in timpul unei altercatii pentru o fata. Bowie a suferit mai multe operatii si nu a putut sa mai mearga la scoala timp de opt luni. Ca urmare a vatamarii, Bowie are o perceptie de adancime defectuoasa.

Bowie a cunoscut-o pe prima sa sotie, Angela sau Angie, in anul 1969. Singurul lor fiu, Zowie (care pentru o perioada a preferat sa fie cunoscut sub numele de Joe sau Joey, revenind ulterior la numele sau complet - Duncan Zowie Haywood Jones) s-a nascut pe 30 mai 1971. Dupa opt ani de casatorie cei doi s-au separat si au divortat la... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro