FOTO Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

FOTO Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

Concedii platite cu "banul jos" Calatoriile de lux efectuate de Gheorghe Nichita in 2014 ridica un mare semn de intrebare in randul contestatarilor acestuia, care invoca faptul ca primarul, dintr-un salariu de aproximativ 1.500 de euro pe luna, nu si-ar fi putut permite sa plateasca vacantele. Femeia i s-a confesat speriata intr-o seara: "Ma urmareste un Seat negru" Armata de slugi a baronului Nichita VIDEO Adina Samson, fosta iubita a primarului de Iasi, declaratii extrem de grave despre Nichita: "M-a batut, m-a amenintat cu violul si cu moartea" De ce a intrat DNA in patul lui Nichita.

acum 100 luni (5 Jun 2015)

Primarul-suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a efectuat mai multe calatorii de lux in anul precedent, impreuna cu fosta sa amanta, Adina Samson.

Dintr-o serie de fotografii obtinute de "Adevarul", reiese ca baronul de Iasi a fost in cel putin trei vacante in strainatate, cea mai indepartata destinatie fiind China. Din aceleasi fotografii mai reiese ca edilul a calatorit si in insula greceasca Santorini, in luna iulie a anului trecute, in timp ce in august Nichita si-a dus iubita la Monte Carlo, Monaco, acolo unde au fost cazati la un hotel de lux.

Concedii platite cu "banul jos"

Calatoriile de lux efectuate de Gheorghe Nichita in 2014 ridica un mare semn de intrebare in randul contestatarilor acestuia, care invoca faptul ca primarul, dintr-un salariu de aproximativ 1.500 de euro pe luna, nu si-ar fi putut permite sa plateasca vacantele.

"In mod induscutabil Gheorghe Nichita avea surse extrabugetare pentru a-si putea permite atatea deplasari in locuri extrem de scumpe de pe intreaga planeta. Colegii de partid de rand cred ca sunt invidiosi si siderati pe traiul de nabab pe care il ducea Nichita, mai ales ca el poza acasa intr-un politician sarac care lupta pentru drepturile celor oropsiti", a spus Tomaseschi, pentru "Adevarul".

La randul ei Sandra Gradinaru, unul dintre avocatii lui Nichita - alaturi de Marius Striblea si Alexandru Chiciu, a declarat pentru "Adevarul":

"Acesta chestiune excede acuzatiilor aduse de procuror. In perioada premergatoare Pastelui, in jur de 27.000 de pensionari au primit tichete sociale de cate 50 de lei din partea administratiei Nichita. De asemenea, Nichita s-a afisat pe 10 mai la Ziua Familiei, pe 10 mai, atunci cand a premiat persoanelor care au cel putin 50 de ani de casatorie cu cate 500 de lei.

Potrivit ultimei declaratii de avere date publicitatii, Nichita ar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro