FOTO Viata celui mai tanar miliardar in dolari din lume

FOTO Viata celui mai tanar miliardar in dolari din lume

Dar sa vedem cat de "nedreapta" a fost viata cu Evan Spiegel. Dupa ce a implinit 16 ani si a obtinut permisul de conducere, a primit de la parintii sai un Cadillac Escalade pe care obisnuia sa-l lase in parcarea privata a giagntului energetic Southern California Edison (SCE) al carui sediu era langa scoala lui Spiegel.

acum 82 luni (15 Mar 2015)

Dar sa vedem cat de "nedreapta" a fost viata cu Evan Spiegel. Acesta a crescut intr-un cartier luxos al Los Angelesului, Pacific Palisades, la est de Malibu. Este primul copil al unui cuplu format din doi avocati, iar parintii sai au divortat, in cele din urma, in perioada in care Spiegel era la liceu. Dupa ce a implinit 16 ani si a obtinut permisul de conducere, a primit de la parintii sai un Cadillac Escalade pe care obisnuia sa-l lase in parcarea privata a giagntului energetic Southern California Edison (SCE) al carui sediu era langa scoala lui Spiegel. Intr-o scrisoare pe care a scris-o parintilor sai in 2008, le cerea acestora un BMW 550i care costa aproximativ 75000 de dolari.

Familia Spiegel era membra a numeroase cluburi exclusiviste, incluzand aici si Jonathan Club din Santa Monica sau La Jolla Beach & Tennis Club. "Traim intr-o bula de sapun.", scria Evan Spiegel in scisoarea in care solicita un BMW.

Spiegel a urmat cursurile facultatii Stanford, unde avea sa-i intalneasca pe viitorii cofondatori ai Snapchat, Reggie Brown si Bobby Murphy. Cei trei au fost membri ai fratiei Kappa Sigma si, conform unor mailuri dintr-o scurgere de informattii de anul trecut, Spiegel era cel mai petrecaret dintre ei.

Evan Spiegel a renuntat la facultate, cand mai avea putin pana s-o termine, ca sa poata lucra mai mult la proiectul Snapchat. Cei trei au facut o mare parte din munca la "sediul" din casa lui Spiegel senior, iar desi Snapchat s-a mutat, in cele din urma, in propriul sediu, Spiegel a continuat sa locuiasca la tatal sau "fiindca era chiria mai ieftina." Aceasta situatie a durat pana in noiembrie 2014, cand Spiegel si-a cumparat propria casa, in valoare de 3.3 milioane de dolari. Are trei dormitoare, inclusiv unul cu terasa, si o suprafata total de peste 260 de metri patrati.

Dupa ce startup-ul lui Spiegel a primit o runda de finantari in luna iulie a anului trecut, tanarul si-a cumparat un Ferrari. Cei doi s-au cunoscut in decembrie 203 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro