FOTO. UPDATE. Zgonea a sters de pe contul sau Facebook mesajul de felicitare adresat Corinei Cretu

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania va avea in CE un portofoliu "cu care n-o sa ne fie rusine" si a aratat ca lista vehiculata, in care pentru Corina Cretu aparea un portofoliu "neconvingator", a fost "o gluma lansata de la Bruxelles", de care premierul Ponta s-ar fi "speriat".

acum 114 luni (9 Sep 2014)

UPDATE 10:30 Valeriu Zgonea a STERS, de pe Facebook, mesajul de sustinere al Corinei Cretu. Ultimul mesaj scris de Zgonea pe Facebook, care apare acum, este cel referitor la participarea la zilele comunei Maglavit. E unul dintre cele mai importante portofolii, reprezentand reusita si recunoasterea Romaniei la nivel european!", a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Consiliul Uniunii Europene urmeaza sa isi exprime acordul cu privire la aceasta lista, dupa care ea va fi publicata in Jurnalul Oficial al UE.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu a contestat propounerea Corinei Cretu pentru functia de comisar european, Ponta subliniind ca daca Romania nu va primi "cel mai important portfoliu", care fusese negociat deja, va fi cel mai rusinos moment pentru tara noastra. Victor Ponta a aratat ca nicio alta tara din cele 28 de state membre ale UE nu si-a sabotat "in mod public si cu atata energie" interesul de a avea un portofoliu bun.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania va avea in CE un portofoliu "cu care n-o sa ne fie rusine" si a aratat ca lista vehiculata, in care pentru Corina Cretu aparea un portofoliu "neconvingator", a fost "o gluma lansata de la Bruxelles", de care premierul Ponta s-ar fi "speriat". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro