FOTO Uniformele sportivilor romani la deschiderea JO 2016, incluse intr-un top al celor mai sic aparitii

FOTO Uniformele sportivilor romani la deschiderea JO 2016, incluse intr-un top al celor mai sic aparitii

Delegatiile a peste 200 de tari au pasit sambata pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro,la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, iar fiecare stat in parte a incercat sa impresioneze si cu uniformele realizate special pentru aceasta editie a evenimentului. Tinutele terne ale sportivilor germani, in care au predominat nuantele de gri, in completare cu blazarele lungi, similare cu pelerinele de ploaie, au fost criticate si de jurnalistii "Daily Mail", care au considerat ca Germania a avut cele mai urate uniforme de la Rio 2016.

acum 47 luni (7 Aug 2016)

Delegatiile a peste 200 de tari au pasit sambata pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro,la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, iar fiecare stat in parte a incercat sa impresioneze si cu uniformele realizate special pentru aceasta editie a evenimentului.

Platforma online brit.co a realizat un top al celor mai reusite si al celor mai putin fericite aparitii in ceremonia de la Rio, pe baza impresiei lasate de tinutele reprezentantilor. Top cele mai bune tinute de la ceremonia de deschidere a JO 2016

1. Rochiile cu dungi, in alb-negru-rosu, ale sportivelor din Ungaria au fost extrem de apreciate, ceea ce a clasat delegatia vecinilor nostri pe prima pozitie a clasamentului. Uniformele elegante, cu pantaloni albi si sacouri bleumarin pentru barbati si fuste bleu pentru femei, in combinatie cu sacouri albe, au fost considerate foarte sic, motiv pentru care au fost mentionate pe locul secund. Polonezii au impresionat mai ales datorita tinutelor purtate de sportive, cu fuste lungi, vaporoase, cu imprimeu colorat, purtate in combinatie cu sacouri albe, alegere care le-a adus locul 3 in clasament. Brazilia, tara gazda, figureaza pe locul 4, apreciat fiind imprimeul exotic, tropical, in combinatie de verde si galben, alaturi de palariile de pai. Sportivii din Uruguay au fost considerati o aparitie ca "o gura de aer proaspat". Tinutele elegante, cu pantaloni albi si sacouri de culoarea cerului de vara, alaturi de palariile albe, au reusit sa le aduca pozitia 5 in clasament. Canadienii au reusit sa ocupe locul 6, iar aprecieri au primit si in publicatia britanica "Daily Mail", uniforma de ceremonie fiind considerata cu adevarat moderna, gratie croielii tineresti si combinatie de culori. Blazerele supradimensionate, imprimate cu frunza de artar, simbol reprezentativ pentru canadieni, pantalonii negri si incaltamintea rosie au fost o alegere vestimentara fericita.

FOTO brit.co Top cele mai ne... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro