FOTO Unicul complex balnear de 5 stele din Romania, gata sa-si deschida portile. Investitie de 30 de milioane de euro

FOTO Unicul complex balnear de 5 stele din Romania, gata sa-si deschida portile. Investitie de 30 de milioane de euro

29 de milioane de euro este investitia pe care Societatea Turism Felix o face in cel mai mare complex de agrement din Romania, care isi va deschide portile pentru turisti in aceasta toamna. Noul hotel va fi deosebit de spectaculos si va constitui un obiectiv arhitectural modern, dotat cu sali de conferinta, saloane - restaurant, centru ultramodern de Wellness & SPA, sali de tratament ultradotate, un complex de 14 bazine interioare si exterioare cu apa termala si recirculanta, terase ce permit contemplarea spatiului exterior, locuri de cazare in camere simple, duble si tip apartamente.

acum 102 luni (18 Aug 2015)

29 de milioane de euro este investitia pe care Societatea Turism Felix o face in cel mai mare complex de agrement din Romania, care isi va deschide portile pentru turisti in aceasta toamna.

Lucrarile la cel mai mare complex de agrement din Romania, si unul dintre cele mai moderne din Europa au intrat in linie dreapta.

14 bazine cu apa, o baza de tratament echipata cu aparatura noua, de ultima generatie, sali de conferinta, restaurante, plus o zona de agreement, dar si un hotel de cinci stele.

"Zona de agrement este compusa din doua parti, investitia ridicandu-se la la aproximativ 11 milioane de euro. Partea acoperita dispune de acoperisuri rabatabile, sub forma de semicerc care se strang, astfel ca pe perioada iernii sau toamna cand e mai rece se pot inchide.

Hotelul Lotus Therm de 5 stele, noul proiect marca Turism Felix, care acum se afla in constructie, poate fi considerat perla coroanei statiunii si un punct de atractie la nivel international.

Noul hotel va fi deosebit de spectaculos si va constitui un obiectiv arhitectural modern, dotat cu sali de conferinta, saloane - restaurant, centru ultramodern de Wellness & SPA, sali de tratament ultradotate, un complex de 14 bazine interioare si exterioare cu apa termala si recirculanta, terase ce permit contemplarea spatiului exterior, locuri de cazare in camere simple, duble si tip apartamente. Elementul de noutate va fi constituit de cele patru domuri retractabile care acopera bazinele interioare. Cand vine vorba despre relaxare si distractie, turistii vor avea parte de aparate de hidromasaj, paturi de masaj subacval, ciuperca de apa si un bazin special, unde vizitatorii vor fi intampinati cu lumini colorate, jacuzzi, topogane, pestera interioara si multe alte metode de relaxare. Acesta mai sustine ca ideea de a ridica un complex de acest gen i-a venit dupa ce a constatat ca, in Romania, nu exista u... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro