FOTO Un tren cu 50 de pasageri la bord a deraiat dupa impactul cu un camion

FOTO Un tren cu 50 de pasageri la bord a deraiat dupa impactul cu un camion

A fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Hunedoara, iar in cel mai scurt timp, la locul accidentului s-au deplasat echipajele de descarcerare de la Detasamentul Deva si Sectia Ilia, doua echipaje de prim-ajutor cu ambulante tip B2 si un echipaj prevazut cu medic cu ambulanta de terapie intensiva.

acum 76 luni (29 May 2016)

Cei 50 de calatori ai unui tren interregio au trecut prin momente dramatice, duminica dimineata, cand locomotiva a lovit un camion care tranzita calea ferata. A fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Hunedoara, iar in cel mai scurt timp, la locul accidentului s-au deplasat echipajele de descarcerare de la Detasamentul Deva si Sectia Ilia, doua echipaje de prim-ajutor cu ambulante tip B2 si un echipaj prevazut cu medic cu ambulanta de terapie intensiva. In plus, in zona au fost deplasate autospeciala de victime multiple, o autospeciala de stingere a incendiilor si postul medical avansat.

Niciunul dintre cei 50 de pasageri aflati in trenu nu au suferit traumatisme in urma accidentului, ei fiind verificati de personalul medical deplasat la fata locului, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

Soferul autotrenului, in varsta de 38 de ani nu a prezentat leziuni. O singura persoana a suferit un atac de panica fiind ingrijita de personalul medical. Dupa aproximativ o ora de la producerea incidentului, toti pasagerii trenului accelerat 1821 si-au continuat calatoria spre destinatie cu un tren interregio, care circula pe ruta Iasi - Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro