FOTO Un simbol al Romaniei a fost inclus in topul celor mai inedite locuri din lume in care pot fi organizate nunti

FOTO Un simbol al Romaniei a fost inclus in topul celor mai inedite locuri din lume in care pot fi organizate nunti

Legenda spune ca demult o printesa unguroaica, pe nume Kinga, in timp ce se afla in luna de miere cu sotul ei, contele Boreslaw, a aruncat inelul de logodna intr-o mina de sare. Capela subacvatica din Bora Bora Daca ideea ta de romantism implica o casca de scufundari, ar trebui sa te indreapti spre Pacificul de Sud pentru a-ti organiza nunta intr-o capela subacvatica.

acum 59 luni (26 Oct 2016)

Fiecare cuplu isi doreste sa aiba o nunta speciala, ale carei amintiri sa ramana impregnate in memorie tot restul vietii. Publicatia britanica Business Insider a realizat un top al locurilor inedite in care pot fi organizate nunti de vis: Capela din salina Wieliczka, Polonia

Poti adauga un pic de condiment nuntii tale daca spui "Da!" Legenda spune ca demult o printesa unguroaica, pe nume Kinga, in timp ce se afla in luna de miere cu sotul ei, contele Boreslaw, a aruncat inelul de logodna intr-o mina de sare.

Castelul Bran, Romania

Multe mirese viseaza sa se casatoreasca intr-un decor de basm, iar Castelul Bran se potriveste perfect, oferind frumusetea patrimoniului sau, imagini pitoresti si imprejurimi impresionante, scrie Business Insider. In timp ce Castelul Bran, care a fost construit in anii 1300, a fost locuinta preferata a Reginei Maria a Romaniei, fanii povestilor de groaza identifica aceasta locatie ca locuinta Contelui Dracula.

Hobbiton - satucul hobbitilor din Noua Zeelanda

Cuplurile se pot casatori in gradinile verzi ale Hobbiton, casutele bine intretinute oferind o atmosfera demna de trilogia "Stapanul Inelelor". Invitatii pot fi serviti cu tartine si sampanie in gradina sau pot fi poftiti in Conacul Verde al Dragonului, unde se servesc meniuri alcatuite din preparate precum miel incrustat cu rozmarin din Noua Zeelanda, sunca glazurata sau deserturi care l-ar face inclusiv pe Orc sa se inveseleasca. Desi initial terenul a fost amenajat ca un platou de filmare si nu ca destinatie turistica, odata cu terminarea filmarilor s-a decis pastrarea decorurilor pentru amuzarea turistilor.

Capela subacvatica din Bora Bora

Daca ideea ta de romantism implica o casca de scufundari, ar trebui sa te indreapti spre Pacificul de Sud pentru a-ti organiza nunta intr-o capela subacvatica. Ei vor fi intampinati de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro