FOTO: Un ROMAN a ULUIT o lume intreaga cu FOTOGRAFIILE realizate in Transilvania. Imaginile sunt FABULOASE!

Sa ma trezesc la 5 dimineata, sa gasesc un punct de belvedere, sa astept lumina perfecta si sa gasesc un element remarcabil in peisajul din jurul meu - aceasta este reteta pentru transpunerea sentimentelor si a starii de spirit intr-o simpla fotografie", spune Alex Robciuc, conform Bored Panda.

acum 109 luni (9 Mar 2015)

Un fotograf roman a surprins Transilvania intr-o serie de imagini fabuloase, care par desprinse dintr-o alta lume. Imaginile au fost preluate de mai multe publicatii din Romania si din strainatate, iar strainii care le-au vazut au spus ca si-ar fi dorit sa locuiasca pe meleagurile surprinse prin lentilele aparatului sau de fotografiat.

"Imi place sa profit de o dimineata insorita si de lumina apusului pentru un efect cat mai dramatic. Sa ma trezesc la 5 dimineata, sa gasesc un punct de belvedere, sa astept lumina perfecta si sa gasesc un element remarcabil in peisajul din jurul meu - aceasta este reteta pentru transpunerea sentimentelor si a starii de spirit intr-o simpla fotografie", spune Alex Robciuc, conform Bored Panda.

"Simplele fotografii" ale lui Alex sunt, insa, fascinante, iar voi puteti sa admirati cateva dintre ele in GALERIA FOTO de mai sus. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro