FOTO Un nou fenomen in Rusia. Glamourul patriotic ii face pe rusi fericiti

FOTO Un nou fenomen in Rusia. Glamourul patriotic ii face pe rusi fericiti

Panglica "Sfantului Gheorghe" in restaurante, haine cu imaginea lui Putin, poze in care copiii tin arma in mana sau sunt fotografiati pe fundalul tancurilor sunt doar cateva imagini suprinse de fotograful Evgheni Feldman si publicate recent de publicatia Novaia Gazeta. Iunie 2015 FOTO Evgeny Feldman / novayagazeta.ru Putin a oferit rusilor fericire fara bunastare Nu este pentru prima data cand renumitul jurnalist rus atentioneaza in privinta acesui fenomen si a radacinilor acestuia in Rusia, precum si despre cum sunt manipulati rusii de catre puterea de la Moscova, careia i-a reprosat ca se preocupa de programe care nu sunt destinate poporului.

acum 69 luni (13 Jul 2015)

Panglica "Sfantului Gheorghe" in restaurante, haine cu imaginea lui Putin, poze in care copiii tin arma in mana sau sunt fotografiati pe fundalul tancurilor sunt doar cateva imagini suprinse de fotograful Evgheni Feldman si publicate recent de publicatia Novaia Gazeta. Scenele socante surprinse de Feldman sugereaza un nou fenomen care ia amploare in Rusia si despre care a scris recent redactorul-sef al publicatiei ruse, Dmitri Muratov.

O uriasa panglica a Sfantului Gheorghe a fost atarnata deasupra unui local din Moscova de angajatii acestuia FOTO Evgeny Feldman / novayagazeta.ru Glamourul la rusi, asa cum nu s-a mai vazut Potrivit lui Muratov, manifestarea puternica a glamourului rusesc s-a incheiat in anul 2008, luand cu sine revistele lucioase de unica folosinta, terminatiile in -ing (n.r. - preluate din limba engleza), excalamatiile de tip "Wow", pietrele Swarowski de pe masinile cabriolet de culoare galbena si fundurile mulate ale "mistretilor" Dolce si Gabbana. Presedintele Rusiei a putut sa dea oamenilor fericire, trecand peste etapa de asigurare a bunastarii populatiei", sustine Dmitri Muratov. Investigatia foto a lui Feldman este despre fericirea de a fi majoritar", noteaza autorul. Vizitatorii unei parade a tancurilor rusesti de pe poligonul Alabino, aflata la 40 de km de Moscova, se fotografiaza pe fundalul acestora. Iunie 2015 FOTO Evgeny Feldman / novayagazeta.ru Putin a oferit rusilor fericire fara bunastare Nu este pentru prima data cand renumitul jurnalist rus atentioneaza in privinta acesui fenomen si a radacinilor acestuia in Rusia, precum si despre cum sunt manipulati rusii de catre puterea de la Moscova, careia i-a reprosat ca se preocupa de programe care nu sunt destinate poporului. "Kremlinul a venit cu un program si pentru societate care s-ar rezuma astfel: Putin a daruit oamenilor fericire, ocolind etapa ce tine de bunastare. Un copil, ajutat de tatal sau sa urce pe un tanc din parcul patriotic din Moscova FOTO Evgeny Feldman / novayag... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro