Foto: Un designer american LAUDA frumusetile Transilvaniei pe Instagram

Un designer floral din Statele Unite lauda, pe Instagram, oamenii si peisajele din Transilvania. Amy Merrick a postat fotografii atat cu peisaje din Transilvania, cat si cu obiecte traditionale romanesti, precum hainele populare, farfuriile pictate sau sobele din teracota.

acum 82 luni (14 Aug 2015)

Un designer floral din Statele Unite lauda, pe Instagram, oamenii si peisajele din Transilvania.

Amy Merrick a vizitat mai intai Ungaria, dar a decis sa faca o scurta vizita si in Romania. Dupa ce a petrecut 13 ore "intr-o cuseta mica" din tren, tanara designer a umplut reteaua de socializare Instagram cu fotografii din Transilvania, despre care are numai cuvinte de lauda.

Amy Merrick a postat fotografii atat cu peisaje din Transilvania, cat si cu obiecte traditionale romanesti, precum hainele populare, farfuriile pictate sau sobele din teracota. Florista a vizitat orasele Cluj Napoca, Brasov si Sighisoara, in cautarea de materiale si inspiratie pentru colectiile sale. Femeia a insistat sa raman la ea peste noapte si mi-a pregatit cina din gradina familiei. Poate cea buna zi de calatorie din viata mea", a scris Amy langa o poza cu o camera traditional romaneasca. Eseele ei despre design, aranjamente florale si anterprenoriat au aparut in carti, reviste si pe Internet. Amy a colaborat cu Ralph Lauren, Brides, The Today Show, Design Sponge, Nylon, Whole Living, BHLDN, Garden Design, Country Living, CNN si Kinfolk, potrivit site-ului ei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro