FOTO Ultimul model de farsa intre soferi: masina vandalizata in parcare. Pacaleli "de fite" versus glume cu buget redus

FOTO Ultimul model de farsa intre soferi: masina vandalizata in parcare. Pacaleli

Ultima moda in materie de farse facute prietenilor posesori de masina pare sa fie falsa vandalizare a masinii in parcare. Pe toata caroseria erau scrise tot felul de mesaje, facand aluzie la preferintele lui alcoolice, urari de bine, dar si un mesaj destul de sinistru, care facea referire la niste...

acum 64 luni (8 Jun 2018)

Ultima moda in materie de farse facute prietenilor posesori de masina pare sa fie falsa vandalizare a masinii in parcare. Genul acesta de farsa nu este neaparat nou, insa in ultima vreme s-a raspandit destul de mult, iar fantezia celor care pun la cale trasnaile pare debordanta.

Cel mai recent caz devenit viral pe internet este al unui sofer de dubita din Galati, care in dimineata in care a implinit o frumoasa varsta a descoperit ca masina lui, aflata in parcarea din fata blocului, devenise tinta unor vandali foarte meticulosi.

Pe toata caroseria erau scrise tot felul de mesaje, facand aluzie la preferintele lui alcoolice, urari de bine, dar si un mesaj destul de sinistru, care facea referire la niste... Cand s-a apropiat de dubita a descoperit insa ca desenele erau facute pe o folie subtire adeziva (de tipul foliei alimentare), care putea fi desprinsa foarte usor de pe caroserie, fara sa provoace vreo dauna.

Gestul prietenilor soferilor a facut furori pe internet, insa au fost destui comentatori care n-au inteles gluma si au facut un scandal teribil pentru ca Politia sa se autosesizeze si sa-i pedeapseasca drastic pe vandali.

Daca intamplarea de mai inainte i-a costat pe autorii farsei cateva zeci de lei, exista si variante care costa cateva sute de euro. In magazinele care vand produse pentru tunning auto se gasesc o serie de foite autoadezive gata pictate, care imita pete de vopsea oribile si tot felul de mizerii.

Un astfel de colant au folosit niste tineri din Galati pentru a-l baga in sperieti pe un prieten care tocmai primise, la majorat, o masina din partea familiei. romantice) sunt -vezi galeria foto - pe baza de hartie igienica, biletele si chiar foi din plastic folosite de regula la ambalarea produselor voluminoase. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro