FOTO Ultimul caine din rasa corgi al reginei Elisabeta a II-a a murit: "Este ca un final de era"

FOTO Ultimul caine din rasa corgi al reginei Elisabeta a II-a a murit:

Cainele, care reprezenta a 14-a generatie de la primul al reginei, Susan, suferea de cancer. La implinirea varstei de 90 de ani, cand a pozat alaturi de nepoti, a permis si cainilor ei sa apara in fotografii.

acum 59 luni (18 Apr 2018)

Cainele, care reprezenta a 14-a generatie de la primul al reginei, Susan, suferea de cancer. Willow avea 15 ani si era insotitorul reginei Elisabeta a II-a, iar regina ar fi dorit ca el sa nu mai sufere. Ca descendent al lui Susan, pe care regina Marii Britanii a primit-o cand a implinit 18 ani, el avea o legatura stransa cu aceasta. O sursa de la Palatul Buckingham a declarat pentru Daily Mail: "Ea a deplans moartea fiecaruia dintre cainii corgi de-a lungul anilor, insa decesul lui Willow a intristat-o cel mai mult... Este ca un final de era". La implinirea varstei de 90 de ani, cand a pozat alaturi de nepoti, a permis si cainilor ei sa apara in fotografii. Cainele a aparut si in sketch-ul lui Daniel Craig pentru ceremonia Jocurilor Olimpice de la Londra.

In 2015, regina a decis sa nu mai creasca caini din rasa corgi de teama ca se va impiedica de ei si rani. In plus, se spune ca nu isi dorea ca dupa ce moare sa lase vreunul in urma sa. Ea a avut, de-a lungul anilor, peste 30 de astfel de animale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro