FOTO Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3! Urmeaza meciul cu Serena Williams

FOTO Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3! Urmeaza meciul cu Serena Williams

Simona Halep si Serena Williams sunt tenismenele care si-au marcat teritoriul dupa primele meciuri de la Turneul Campioanelor. Cu un procentaj de 82 la suta de puncte castigate cu primul serviciu si de 67 la suta pe al doilea, Halep nu i-a permis lui Bouchard sa realizeze vreun break. Setul 1, 6-2 pentru Halep, dupa doar 33 de minute de joc 1-0 pentru Simona Halep, care a facut un prim break, revenind de la 15-40! 6-2 Prim set castigat usor de Simona Halep Dupa ce Serena Williams si-a castigat disputa cu Ana Ivanovici, Simona Halep se va intrece in lovituri cu Eugenie Bouchard, partida care va incepe in jurul orei 16.30.

acum 71 luni (20 Oct 2014)

Simona Halep si Serena Williams sunt tenismenele care si-au marcat teritoriul dupa primele meciuri de la Turneul Campioanelor.

Romanca de 23 de ani s-a impus cu lejeritate si autoritate in meciul cu Eugenie Bouchard (20 de ani), intr-o confruntare care promite sa se transforme intr-un "clasic" al tenisului in urmatorii ani. La Singapore, Halep nu i-a acordat dreptul la apel lui Bouchard, castigand in 68 de minute o partida aflata in cumpana doar la 0-0.

Simona a parut ca si-a regasit forma fizica si mai ales mentala de la inceputul sezonului. Dovada au stat chiar primele doua jocuri: condusa cu 15-40, a revenit de fiecare data si a mutat presiunea pe umerii adversarei sale. Cu un procentaj de 82 la suta de puncte castigate cu primul serviciu si de 67 la suta pe al doilea, Halep nu i-a permis lui Bouchard sa realizeze vreun break. In prima parte a meciului, de exemplu, sarboaica a revenit de la 1-4 pentru a egala situatia si a gasit destule lovituri care s-o incurce pe Serena. Williams are 3-0 la meciuri directe

Conform regulamentului de la Turneul Campioanelor, castigatoarele primelor doua meciuri se vor intalni intre ele in partida a doua, pentru a lasa deschise calculele inaintea ultimelor jocuri din grupa. Asa ca Simona Halep s-a ales cu o confruntare pe cinste, contra Serenei Williams, disputa ce va avea loc miercuri dupa-amiaza (in direct pe DigiSport si pe DolceSport). Serena s-a impus la Wimbledon (2011, pe iarba), la Roma (2013, pe zgura) si la Cincinnati (2013, pe suprafata dura). Halep: "N-am nimic de pierdut"

Simona Halep a anticipat duelul de miercuri cu Serena Williams: "E o mare provocare pentru mine sa joc impotriva ei. Voi incerca totul pe teren sa castig, cred ca am sanse sa castig meciul, dar trebuie sa fiu concentrata, sa incerc totul, e o sansa buna pentru mine sa joc aici impotriva ei, care e cea mai buna din lume. Trebuie sa iau toate lucrurile pozitiv, sa fiu relaxata pe teren pentru ca nu am nimic de pie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro