FOTO Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara. A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani

FOTO Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara. A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani

"Patronul Marian si frizerul Adi au dorit sa faca un gest de compasiune si au dat si ei din timpul lor, din banii lor, din experienta lor. Si am descoperit cu totii acea Pace si Fericire de neintrecut, care vine din noi si din faptele noastre pentru cei din jurul nostru.

acum 31 luni (6 Apr 2017)

Are 47 de ani si locuieste pe strazi. Arpi a fost miner in Lupeni si de cinci ani se afla pe strazile Timisoarei. Nu s-a mai barbierit de cand a revenit in tara. Adica de cinci ani. Intalnirea cu Stefan Cojocnean, campion de sporturi extreme si profesor de sport, i-a adus o schimbare de "look". "M-a atras blandetea lui pe care o emana ori de cate ori il vedeam prin zona centrala a orasului. De foarte multe ori am vrut sa-i ofer ceva de mancat, dar daca nu ii era foame, nu dorea sa primeasca mancare. Stand de vorba cu el mi-am dorit sa ii ofer din compasiunea mea care m-a facut sa trec la fapte", a spus Stefan Cojocnean. "Patronul Marian si frizerul Adi au dorit sa faca un gest de compasiune si au dat si ei din timpul lor, din banii lor, din experienta lor. Si am descoperit cu totii acea Pace si Fericire de neintrecut, care vine din noi si din faptele noastre pentru cei din jurul nostru.

Rasul a durat o jumatate de ceas, tunsul un pic mai mult. A trebuit spalat pe cap de mai multe ori. Dupa mai bine de o ora petrecuta la frizer, Arpi arata cu totul altfel. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro