FOTO. Traian Basescu: Iohannis risca sa se mute intr-o casa fara usi, geamuri si WC-uri. Cum arata Vila Lac 3

Traian Băsescu, fostul preşedinte al Romaniei, este de părere că actualul şef de stat a cerut o serie de modificări la vila Lac 3, iar suma la care se ridică reamenajările ar depăşi suma de două milioane de euro.

acum 91 luni (10 Jul 2015)

Traian Băsescu, fostul preşedinte al Romaniei, este de părere că actualul şef de stat a cerut o serie de modificări la vila Lac 3, iar suma la care se ridică reamenajările ar depăşi suma de două milioane de euro. CIne este "papagalul fără pene", "turcitul schiop" şi "parvenitul"

"Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm cind se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate ușile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeți cum o să-i piară președintelui pofta de a mai cere demisia PM.", a scris Traian Basescu in finalul postării in care a devualat jocurile ascunse din spatele cortinei in cazul creşterii salariilor demnitarilor de rang inalt.

In urmă cu aproape o lună, după dezvăluirile lui Gelu Vişan (PMP) referitoare la cat de ample sunt reamenajările cerute de preşedintele Iohannis la Vila Lac 3, RAAPPS a preciza public că lucrările ţin strict de igienizarea reşedinţei şi nu de renovarea sau modificarea acesteia. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro