FOTO. Traian Basescu, atac la Tariceanu dupa ce seful Senatului a spus ca diaspora voteaza "pentru un mic si-o bere"

Este evident ca nu stie nimic despre cele 5,2 milioane de romani traitori in afara frontierelor care n-au plecat la munca de bine ce le era, care au sufletul pirjolit de dorul de casa si sunt cetateni romani .

acum 62 luni (17 Apr 2015)

Fostul presedinte, Traian Basescu, l-a criticat extrem de dur intr-o noua postare pe contul pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a afirmat zilele trecute ca romanii din strainatate voteaza doar "pentru un mic si-o bere". In opinia fostului sef de sfat vechiul sau rival nu este altceva decat un "un liberal rosu" aluzie la anii din urma cand, in calitate de premier, Tariceanu a guvernat cu sprijinul Partidului Social Liberal, dar si a faptului ca dupa ce a fost dat afara din Partidul National Liberal ,Tariceanu a ales sa se alieze din nou cu PSD.

"Liberalul rosu si romanii din diaspora

Am vazut si auzit declaratiile "liberalului rosu" cu referire la mici si bere sau la vinzarea voturilor pe care ar face-o romanii din strainatate. Este evident ca nu stie nimic despre cele 5,2 milioane de romani traitori in afara frontierelor care n-au plecat la munca de bine ce le era, care au sufletul pirjolit de dorul de casa si sunt cetateni romani . Si pentru ca vorbeste de cumparat voturi, o sa-i amintesc ca, in 2008, cind a distrus finantele tarii pentru a cumpara voturi cu bani publici (ce ironie ca tocmai el sa vorbeasca de cumparat voturi), tara a fost salvata chiar de remiterile romanilor din diaspora, pe care acum ii desconsidera. Oare de ce PSD-istii lui Ponta si PNL-listii lui Iohannis, cot la cot, in Parlament, au respins legea votului prin corespondenta initiata de Eugen Tomac? ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro