FOTO Topul pozitiilor sexuale preferate de barbati

FOTO Topul pozitiilor sexuale preferate de barbati

In urma sondajului, jurnalistii revistei americane au stabilit care este pozitia preferata a barbatilor, ce pozitii ar dori acestia sa puna in practica mai des, care este pozitia pe care o prefera din cand in cand, la "ocazii speciale", dar si pareri despre fiecare in parte: Prima in topul preferintelor barbatilor este pozitia doggy style ("pe la spate"). Pozitia pe care barbatii si-ar dori-o la "ocazii speciale" este "la verticala", pe motiv ca, desi este grozava, este mai solicitanta decat celelalte pozitii.

acum 98 luni (30 Sep 2014)

Pentru a determina pozitiile sexuale preferate de reprezentantii sexului puternic si dupa ce tanjesc acestia in pat, revista "Men's Health" a intervievat 800 de barbati cu privire la asteptarile pe care le au de la partenere in dormitor.

In urma sondajului, jurnalistii revistei americane au stabilit care este pozitia preferata a barbatilor, ce pozitii ar dori acestia sa puna in practica mai des, care este pozitia pe care o prefera din cand in cand, la "ocazii speciale", dar si pareri despre fiecare in parte: Prima in topul preferintelor barbatilor este pozitia doggy style ("pe la spate"). "Sotia mea are orgasm de fiecare data in aceasta pozitie si nimic nu se compara cu privelistea pe care mi-o ofera." "Permite o penetrare mai adanca si ofera o priveliste pe cinste." "Imi place la nebunie sa o vad deasupra mea, sa vad cum se manifesta. Cred ca ii permite sa se relaxeze si sa se distreze." "Este simpla, intima si daca partenerei tale ii plac si variatiile acestei pozitii, amandoi va puteti simti bine." "Intotdeuna este bine sa fii creativ, dar nicio pozitie nu se compara cu misionarul. "Este senzuala si pot sa o sarut si sa ii ating sanii."

Ce pozitii si-ar dori sa practice mai des: Prima pozitie pe care barbatii si-ar dori sa o puna in aplicare mai mult decat o fac este cowgirl. "Detine controlul si cred ca asta o face sa se simta foarte bine." "Este foarte excitanta si, in plus, inveti mai multe despre preferintele ei in legatura cu intensitatea." A doua pozitie de care reprezentantii sexului tare si-ar dori sa se bucure mai des este o variatie a pozitiei cowgirl, care presupune ca partenera sa stea cu spatele. "Este sexy si ma face sa simt ca ne concentram pe placerea ei. Pe locul al treilea se claseaza doggy style, pozitie de care barbatii ar vrea sa aiba parte mai des. "Cred ca este o pozitie geniala, cu atat mai mult daca se desfasoara in afara dormitorului."

Pozitia pe care barbatii si-ar dori-o la "ocazii speciale" este "la... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro