FOTO Tom Hardy, de nerecunoscut la nunta regala: actorul a aparut chel si fara barba

FOTO Tom Hardy, de nerecunoscut la nunta regala: actorul a aparut chel si fara barba

Printre primii invitati de seama care au sosit la capela St. George din Windsor, unde a avut loc nunta regala, au fost avocata Amal Clooney si actorul George Clooney, Victoria si David Beckham, dar si Tom Hardy, care a fost insotit de partenera lui, Charlotte Riley (36 de ani).

acum 69 luni (20 May 2018)

Aproximativ 600 de invitati le-au fost alaturi printului Harry si actritei Meghan Markle in ziua nuntii. Printre primii invitati de seama care au sosit la capela St. George din Windsor, unde a avut loc nunta regala, au fost avocata Amal Clooney si actorul George Clooney, Victoria si David Beckham, dar si Tom Hardy, care a fost insotit de partenera lui, Charlotte Riley (36 de ani). Actorul, in varsta de 40 de ani, a suprins prin infatisare, fiind ras in cap si fara barba, purtand, in schimb, o pereche de ochelari de soare.

Dupa primele imagini aparute in presa internationala, fanii actorului s-au aratat surprinsi de noul sau look. Chiar daca unii dintre ei si-au exprimat "dezamagirea", altii au fost incantati sa-l revada de actor "dupa chipul si asemnarea" alter egoul-ui sau, noteaza cosmopolitan.com. Mai important acum e: unde a disparut tot parul lui Tom Hardy?", a scris o persoana. pic.twitter.com/i4y7dmu4bK -- Amy Dunbabin (@amydunbabin) May 19, 2018 "Tom Hardy a venit la nunta regala in pielea lui Bane. pic.twitter.com/IRuRWoZmSS-- Crystal Strong (@Crystal_Strong1) May 19, 2018 "Tom Hardy se afla la nunta regala. O fana a scris: "Tom Hardy, vreti tu si chelia ta sa va casatoriti cu mine?". Ei bine, se pare ca indragitul actor si-a schimbat radical infatisarea pentru a se pregati pentru noul sau rol din filmul "Fonzo", unde il interpreteaza pe faimosul gangster american Al Capone. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro