FOTO Timisoara in imagini dupa dezlantuirea violenta a naturii

FOTO Timisoara in imagini dupa dezlantuirea violenta a naturii

Conform ultimului bilant al efectelor furturii de duminica facut de ISU Timis la ora 4, pompierii au raspuns la 566 de solicitari. Cinci persoane au murit - doua la Timisoara si trei la Bazias - 49 au fost ranite, sapte fiind copii, 22 de unitati de invatamant au fost afectate, in prezent cursurile fiind suspendate total sau partial in 15 scoli si in 4 gradinite in urma furtunii de duinica seara.

acum 28 luni (18 Sep 2017)

Conform ultimului bilant al efectelor furturii de duminica facut de ISU Timis la ora 4, pompierii au raspuns la 566 de solicitari. Au fost avariate 92 de acoperisuri, 204 copaci au fost rupti, 16 stalpi au cazut. Au fost 23 de cabluri cazute, opt tevi de gaz au fost avariate. Cinci persoane au murit - doua la Timisoara si trei la Bazias - 49 au fost ranite, sapte fiind copii, 22 de unitati de invatamant au fost afectate, in prezent cursurile fiind suspendate total sau partial in 15 scoli si in 4 gradinite in urma furtunii de duinica seara. Vantul a depasit la rafale 80 de km/ora, iar in intervalul 15.20 - 21 au fost emise cinci avertizari now casting - doua cod galben si trei de cod portocaliu. Echipajele ISU au intervenit pentru deblocarea a 152 de persoane aflate in autovehicule sau in trenuri. La sediul inspectoratului, a fost activat Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiilor cu reprezentanti din ISU, IPJ, Jandarmeria, Politia de Frontiera si Primaria Timisoara.

Am selectat o serie de fotografii realizate de timisoreni dupa furtuna, care au fost postate pe pagina de Facebook: Info Trafic jud.Timis.

GALERIE FOTO

Cititi si:

FOTO VIDEO O tornada a rascolit vestul tarii: 8 morti si peste 60 de raniti, copaci smulsi din radacini, masini zdrobite, cladiri avariate ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro