FOTO Timisoara de sus, in noapte. Imagini spectaculoase surprinse de drona "Eye in the sky"

FOTO Timisoara de sus, in noapte. Imagini spectaculoase surprinse de drona

Fotograful Valentin Valcu, pasionat de gadgeturi si tehnologii noi, care a uimit in 2013 si 2014 cu imaginile pe care le-a surprins cu drona sa, continua sa survoleze orasul cu drona "Eye in the sky".

acum 68 luni (30 Jan 2015)

Fotograful Valentin Valcu, pasionat de gadgeturi si tehnologii noi, care a uimit in 2013 si 2014 cu imaginile pe care le-a surprins cu drona sa, continua sa survoleze orasul cu drona "Eye in the sky". In acest inceput de an 2015, drona, mult imbunatatita din punct de vedere tehnic, a surprins Timisoara "by night".

Orasul de pe Bega este realmente spectaculos si noaptea, idiferent ca sunt imagini luate din zona istorica sau intr-unul din cartiererele de blocuri.

Drona "Eye in the sky" a fost nelipsit in ultimii doi ani de la marile evenimente din oras, a surprins imagini senzationale, a aratat Timisoara de la inaltime asa cum niciodata nu a mai intamplat. Inainte, aceste obiecte zburatoare aveau dimensiuni considerabile si costau si 30.000 de dolari. "Dronele au aparut in ideea de a inlocui cameramanii de televiziune care filmau din elicoptere la diferite evenimente.

Drona lansata in aer este controlata de o telecomanda, timp in care camera profesionista poate fi programata sa faca poze la intervalul dorit.

Imaginile cu Timisoara de sus sunt cu adevarat surprinzatoare. Puteti vedea aici si alte fotografii realizate de drona lui Valentin Valcu. Drona care ofera o noua dimensiune orasului FOTO Festivalul Bega Bulevard si Cursa Ratustelor vazute prin ochii unei drone VIDEO Imagini fabuloase cu lucrarile de pe santierul subpasajului Michelangelo ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro