FOTO "Terorista din Oltenia" care si-a pus vecinii la punct cu pusca isi cauta dreptate la CEDO: "Vreau arma inapoi "

FOTO

Pensionara in varsta de 81 de ani recunoaste ca nu se lasa intimidata de vecini, iar in 2009 i-a amenintat cu pusca. Teroista din Oltenia a depus mai multe plangeri la politie si parchet impotriva vecinilor "Ne ameninta tot timpul" Oamenii din satul Marotinu de Sus din judetul Dolj au povestit ca de 20 de ani sunt terorizati de Maria Grecu.

acum 106 luni (5 May 2015)

Pensionara in varsta de 81 de ani recunoaste ca nu se lasa intimidata de vecini, iar in 2009 i-a amenintat cu pusca. Nu inteleg de ce politistii mi-au luat pusca. Pusculita mea ma apara de hoti.

Batrana de 81 de ani recunoaste ca a tras cu pusca in momentul in care s-a simtit amenintata

Batrana supranumita de vecini si "Terorista din Oltenia" a mai povestit ca a depus sute de plangeri la politie si parchet impotriva celor care au incalcat legea. "S-a ales cu dosar penal pentru detinere de arma neletala fara a avea permis. Doar la Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj, de-a lungul anilor, au fost depuse peste 20 de sesizari", a spus Alin Apostol, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Teroista din Oltenia a depus mai multe plangeri la politie si parchet impotriva vecinilor

"Ne ameninta tot timpul"

Oamenii din satul Marotinu de Sus din judetul Dolj au povestit ca de 20 de ani sunt terorizati de Maria Grecu. Pe un consatean s-a suparat ca mergea prea des pe strada si l-a amenintat in anul 2009 cu pusca", povesteste Ecaterina Ciuca.

A tras cu pusca intr-un vecin pentru ca trecea prea des pe strada

Mai citeste si

Craiova: Batrana de 74 de ani dezarmata de sateni. Maria Grecu din Celaru-Dolj a tras de mai multe ori cu o pusca cu aer comprimat in consatenii care ii treceau prin dreptul portii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro